Târg de fitness, wellness şi îngrijire corporală la Bucureşti. Află când are loc

De Diana Zagrean, pe

Cel mai mare târg de fitness, wellness & bodycare din România te așteaptă, în acest weekend, la World Trade Center București.
Wellfit Expo este cea mai mare expoziție de fitness, wellness & bodycare din România, și își propune să aducă în același loc producători, importatori și distribuitori de echipamente fitness, wellness & bodycare.

În cadrul târgului aflat deja la a patra ediție, se desfășoară Wellfit Fitness Convention, eveniment dedicat pasionaților de sport, și susținut de masterclass instructori recunoscuți. Ediția din acest an se bucură de participarea extraordinară a îndrăgiților internațional fitness presenteri Cristina Constantinescu (Kiki) și Ary Marques.
Carismatică și extrem de talentată, Cristina Constantinescu a făcut cunoștință cu sportul la numai 3 ani, practicând balet, gimnastică și, timp de opt ani, karate. Dansul este marea ei pasiune și formă de expresie care a consacrat-o în fitness. De origine braziliană, Ary Marques este considerat un reprezentant de top al noii generații de fitness presenteri.
„Cristina Constantinescu – secvenţe din convenţiile internaţionale”


Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter