Survivor România 2021. Care este noua oră de difuzare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 ianuarie 2021, 10:37
Reality show-ul  Survivor România 2021 a început în data de 9 ianuarie și poate fi vizionat cinci zile pe săptămână. După doar câteva zile de competiție, Kanal D a schimbat ora de difuzare. 

Kanal D a anunțat că a schimbat ora de difuzare a reality show-ului „Survivor România 2021”. Sezonul doi, care poate fi urmărit cinci zile pe săptămână, va începe de acum în fiecare miercuri și joi, de la ora 22:00, nu de la 22.30 cum era difuzat până acum. În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, ora difuzării show-ului prezentat de Daniel Pavel, va începe de la ora 20.00, potrivit Kanal D.

Citește și: Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc, din echipa Faimoșilor, 26 de kilograme

Lupta dintre Faimoși și Războinici din jungla Republicii Dominicane este una foarte strânsă. În ambele echipe sunt sportivi care s-au antrenat intens pentru această competiție, așa cum s-a văzut deja din primele confruntări. Vor urma alte trasee sportive dificile, iar concurenții vor trebui să dea dovadă nu numai de o condiție fizică excelentă, ci și de îndemânare și un psihic puternic.

Citește și: Survivor România 2021: Cum se epilează concurentele în jungla Dominicană

Deși au reușit să învingă până acum echipa Faimoșilor, Războinicii au început să se certe între ei, în miez de noapte. Scandalul a pornit între Georgiana Lupu și Musty Camara. Colegii au fost nevoiți să intervină și să o țină pe Georgiana, care s-a enervat și a sărit să-l bată pe Musty.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter