Smiley și Gina Pistol, prima fotografie împreună, la mare

De Mădălina Manole, pe
Minivacanța de 1 mai le-a priit din plin vedetelor care s-au lăsat în voia soarelui și a distracției, unde altundeva dacă nu la malul mării. Smiley și Gina Pistol nu au lipsit din peisajul monden al stațiunii Mamaia și, iată că, așa cum era, oarecum, de așteptat, au fost surprinși împreună, din nou.

Smiley a avut un concert într-un club de fițe din stațiune, însă restul timpului i l-a dedicat în totalitate iubitei sale, Gina Pistol. Cu toate că nici unul dintre ei nu a oferit până acum o declarație cu privire la relația lor de dragoste, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceștia își împart sentimentele și timpul, dovadă stând și faptul că au plecat împreună în vacanță în Thailanda.

Conform zvonurilor apărute în presă, Gina Pistol, în vârstă de 37 de ani, și Smiley, 34 de ani, ar fi împreună de aproximativ un an, fapt ce ne bucură și ne demonstrează că între artist și prezentatoarea TV s-a legat ceva, într-adevăr, serios. Vezi imaginea cu Smiley și Gina Pistol împreună la mare aici!

Citește și – De ce își ascund relația Gina Pistol și Smiley

Citește și – Exclusiv. Gina Pistol vorbeşte pentru prima dată despre problemele tenului său

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter