Replica Gabrielei Cristea la vestea că Bianca Drăgușanu i-a luat locul definitiv la TV

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și, pe bună dreptate, rolul de mămică o prinde de minune, prezentatoarea TV afișând tot timpul un zâmbet larg, semn că este împlinită pe toate planurile, chiar dacă, momentan, a lăsat cariera pe loc secund.

În ultimele zile, o informație conform căreia Gabriela Cristea ar fi fost dată afară de la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine” a provocat o adevărată zarvă in mediul online. În perioada concediului de maternitate, locul Gabrielei a fost ocupat de Bianca Drăgușanu, însă a fost doar o decizie de moment. Pentru a infirma aceste zvonuri, Gabi a decis să transmită pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își lămurește fanii cu privire la întoarcerea sa în televiziune:

”După știrile care au circulat astăzi în presă și care nu au nicio bază, vă mulțumesc pentru cuvintele voastre frumoase dar… nu am spus nici o secundă că mă întorc AZI în televiziune. Am afirmat că sper să se întâmple cât de curând. Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediul de creșterea copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic mă simt pregatită, dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea si a lui Tavi Clonda le vom lua în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne sunteți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanța într-un sens sau altul. Vă îmbrățișez cu drag!” – a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Citește și Tavi Clonda şi Gabriela Cristea se mută într-o nouă casă

Citește și – Bianca Drăgușanu a dat afară din platou o concurentă de la ”Te vreau lângă mine”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter