Ce face Octavia Geamănu după concedierea de la Antena 1. „Procesul continuă, desigur”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 05 mai 2023, 13:05

Octavia Geamănu (39 de ani) nu mai prezintă de ceva vreme buletinul de știri de la Antena 1, după ce a fost înlocuită, pe neașteptate, de la Observator și concediată, după 18 ani de activitate. Jurnalista și-a cerut dreptatea în justiție și așteaptă verdictul judecătorilor. Dar doar pentru că nu mai prezintă știrile nu înseamnă că va sta de acum într-un con de umbră, departe de publicul telespectator care o urmărea zi de zi.

Octavia Geamănu și-a făcut un podcast pe care l-a lansat recent pe canalul ei de Youtube. Și, în plus, mai lucrează și la o carte, intitulată precum podcastul, “Gânduri bune”.

Octavia Geamănu are podcast, după ce a fost dată afară de la Antena 1

Fosta prezentatoare de televiziune a explicat că ideea podcastului a venit în mod “firesc”, pentru că ea a fost dintotdeauna activă și prezentă pe rețelele de socializare. Așadar, a decis să le ofere celor care o urmăresc o altă abordare a lucrurilor pe care consideră că le are de spus. Octavia Geamănu își dorește să le arate oamenilor felul în care ea se raportează la viață și va face acest lucru cu ajutorul podcastului, unde va avea fel de fel de invitați surpriză.

Citeşte și: Octavia Geamănu și Marian Ionescu aniversează trei ani de la nuntă: „Fac niște planuri cât încă mai am salariu”

„A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe Facebook și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat. Am clipuri pe Facebook care au peste jumătate de milion de vizualizări, care mi-au dat și mai mult curaj în a le arăta oamenilor mai mult din mine, din felul în care sunt și gândesc, ori cum mă raportez la viață. 

Iar după ce am încheiat în acel mod oribil contractul cu Antena 1 (procesul continuă, desigur), am început să postez și mai mult despre orice îmi trece prin minte, căci nu mă mai reține niciun act adițional” – a precizat Octavia Geamănu, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după 7 ani de căsnicie: „Are dormitorul lui. Avem fiecare nevoie de spațiul nostru”

Jurnalista este mândră foc de proiectele în care este implicată acum și spune că abia așteaptă să își termine cartea începută deja din decembrie anul trecut și să filmeze cât mai multe episoade interesante pentru podcastul ei.

„Așa se face că după două săptămâni de “concediu” în care am trăit viața din plin, vorba vine (râde), am simțit că e momentul să am totuși o activitate concretă. Începusem să scriu o carte din luna decembrie a anului trecut și continui să o fac.

Cartea se numește “Gânduri bune” căci fix asta conține. Toate cuvintele care-mi curg prin degete ajung în fraze care au morală, care transmit încredere, optimism, care sunt terapeutice așa cum mi-a spus cineva de la o editură, o persoană care a citit o parte din ce am scris.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri: „Postările lor sunt despre nimic”

Dar revenind la podcast. De curând, într-una din zile am înregistrat un clip în care vorbeam despre temeri, despre frică ce ne împiedică să evoluăm, despre cât rău ne face acest sentiment atunci când el nu apare ca o reacție de apărare împotriva unui pericol. Avea vreo 28 de minute. Am zis că nu se poate să postez așa ceva pe Facebook unde totul trebuie să fie scurt. Așa că de aici la Youtube a fost doar un pas” – a adăugat Octavia Geamănu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter