Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Ioana e plecată de mulți ani din țară / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 13:43

Mihaela Tatu (60 de ani) a mărturisit că se întâlnește foarte rar cu fiica sa, Ioana, care nu mai locuiește de ani ani în România. Și nici pe rețelele de socializare nu prea pune poze în care să apară împreună cu ea.

Fosta prezentatoare de televiziune are o fiică, în vârstă de 38 de ani, care este de aproape un deceniu stabilită în Berlin, Germania. Acolo, Ioana profesează în domeniul IT, ca programator.

„Am o fată faină!”

Distanța și lipsa de timp fac ca prezentatoarea și fiica ei să comunice și să de vadă mai mult prin intermediul video call-urilor.

Citeşte şi: Cum a descoperit Mihaela Tatu că are fibrom uterin: „Nu puteam să le spun telespectatorilor. Am intrat în panică!”

„Ne vedem la 3 zile (n.r. – prin video call), trăiască tehnologia. Ne vedem, vorbim foarte des și punem țara la cale”, a declarat ea, citată de wowbiz.ro.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată fiica Mihaelei Tatu.

Fosta prezentatoare de televiziune e mândră foc de fata ei și o consideră “sfetnicul” ei:

“E înțeleaptă, ea este sfetnicul meu, cu ea mă sfătuiesc când e ceva pentru că are capacitatea de a se degaja și de a vedea dintr-o perspectivă generală toată situația. Am o fată faină! Învățăm una de la alta! Ea a fost designer interior și a descoperit matematica în această poveste și acum studiază informatica.”

„Nu sunt mămoasă, chiar mi-a reproșat”

Vedeta de televiziune spune că are o relație bună cu fata ei, însă nu a fost niciodată foarte “mămoasă” cu ea, ea concentrându-se mai mult să o crească astfel încât să devină o femeie independentă din toate punctele de vedere și asumată. Mihaela Tatu se consideră o “mamă atipică” și a dezvăluit că i-a fost criticată de câteva ori maniera în care a ales să-și crească singurul copil.

Citeşte şi: Mihaela Tatu a suferit de depresie. Cum a reușit să își revină: „Am schimbat macazul” / Video

„Eu niciodată n-am fost mămoasă, sunt o mamă atipică, am fost mai mult în zona de a face lucruri împreună. Nu sunt mămoasă, chiar mi-a reproșat la un moment dat că nu i-am ghidat mai mult hotărârile în viață.

I-am construit personalitatea în așa fel încât să se responsabilizeze, să știe să ia hotărâri în viață și să suporte consecințele, să se gândească de două ori înainte să ia o hotărâre” – a mai precizat ea, adăugând apoi că “educația unui copil începe odată cu educația mamei.”

“Suntem două femei, însă eu am fost cea care a lăsat, din dorința de a controla, de a fi ironică… Ea s-a deschis după aceea.

Educația unui copil începe odată cu educația mamei. Femeia uită să mai fie acel fel de mamă. Așa am fost și noi odată și să nu cerem lucruri neplăcute de la ele, să punem asupra lor presiune și proiecția nereușitelor noastre, ci să-i lăsăm să facă, să strălucească, să greșească, să își desăvârșească existența în ritmul și în termenii lor”, a completat Mihaela Tatu.

Citeşte şi: Mihaela Tatu, dezvăluiri despre divorț: „M-am uitat în ochii lui și l-am întrebat dacă poate spune te iubesc”

Mihaela Tatu s-a căsătorit în urmă cu aproape patru decenii și a divorțat când Ioan avea 16 ani.

„M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie” – povestea ea, acum ceva vreme, pentru life.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter