Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Gabriela Cristea după ce a aflat că se vor duela în emisiuni

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 aprilie 2018, 11:31
Între Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea este pe cale să pornească un adevărat război. Cele două prezentatoare TV vor deveni rivale pe micile ecrane, însă, se pare, duelul va continua și în viața reală.

După ce s-a aflat că Gabriela Cristea va prezenta la Antena Stars o emisiune matrimonială, care va avea, practic, același format ca și Te vreau lângă mine, emisiunea pe care o prezintă Bianca Drăgușanu la Kanal D, spiritele s-au încins. Blonda sexy, cu toate că nu a făcut o declarație oficială despre acest aspect, a lăsat să se înțeleagă că ea va fi primul loc. Astfel, Bianca Drăgușanu a apărut într-un filmuleț pe Facebook în care dansa și cânta, iar mesajul care a însoțit postarea a fost suficient de clar: „#număruunu”, ușor de asociat cu o ironie la adresa Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea va prezenta la Antena Stars o emisiune matrimonială care va fi difuzată la aceași oră cu emisiunea Biancăi, Te vreau lângă mine: „Mă simt pregatită 100% să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu. Asta este foarte important pentru mine în acest moment. Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte“, – a declarat Gabriela Cristea, care se pare că va purta o mare povară pe umeri, fiind nevoită să o întreacă în audiențe pe Bianca.

Citește și – Replica Gabrielei Cristea la vestea că Bianca Drăgușanu i-a luat locul definitiv la TV

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter