Gina Pistol, primele declarații despre faptul că ar fi însărcinată

De Mădălina Manole, pe
Gina Pistol a decis să lămurească zvonurile conform cărora ar fi însărcinată. Prezentatoarea TV a explicat totul cu lux de amănunte.

Gina Pistol, în vârstă de 35 de ani, are o relație de aproape un an de zile cu Smiley, însă cei doi evită să vorbească pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, Gina a făcut primele declarații despre sarcină și despre modul în care a luat naștere acest zvon. Colegul său de la emisiunea Chefi la cuțite, îndrăgitul Cătălin Scărlătescu, a glumit în timpul emisiunii Răi da’ buni și a spus că Gina Pistol este însărcinată cu o fetiță. Pe de altă parte, Dan Capatos și-a exprimat felicitările în direct în emisiunea pe care o moderează, XtraNightShow, afirmând și el, de asemenea, că Gina Pistol poartă în pântece o fetiță. Ei bine, de aici și până la mediatizarea zvonului nu a fost decât un singur pas. Dorind să clarifice situația, Gina Pistol a declarat la Antena Stars: „Nu, nu sunt însărcinată. Nu îmi doresc lucrul acesta foarte mult. Nu e o prioritate acum pentru mine. Când se va întâmpla, se va întâmpla şi atât. Doar că nu e o perioadă pentru mine acum.“

Pe de altă parte, despre sarcina Ginei Pistol și-a dat cu părerea și Andrei Ștefănescu, acesta participând la emisiunea Asia Express, la cârma căreia s-a aflat senzuala Gina Pistol: „În Asia nu avea cum, că n-a fost Smiley. Poate chiar și asta să fie cheia, pentru că a stat foarte mult singură în Asia. O lună și jumătate a stat singurică. Și când a ajuns acasă a zis ori, ori…” – a declarat membrul formației Alb Negru cu umoru-i caracteristic.

Citește și – De ce își ascund relația Gina Pistol și Smiley

Citește și – Exclusiv. Gina Pistol vorbeşte pentru prima dată despre problemele tenului său

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter