Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit când vor face cununia religioasă

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului. Cei doi se înțeleg de minune, sunt făcuți unul pentru celălalt și sunt părinții unei fetițe minunate, pe nume Bella Victoria Margot, care tocmai a fost botezată.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 5 ani, însă până acum nu au ajuns în fața altarului. Astfel, cei doi s-au decis să nu mai amâne momentul și au stabilit când va avea loc cununia religioasă: „Ne-am hotărât să facem cununia religioasă în toamnă! N-am fixat data. O să fie o chestie foarte intimă. M-am săturat de făcut…alo, bună, vii la mine la…? Ne-am hotărât să fie așa o chestie foarte restrânsă!”, – a dezvăluit Gabriela Cristea la Antena 1.

Până atunci, prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi își dorește să scape de surplusul de kilograme, însă nu vrea să se supună dietelor drastice, ci vrea să slăbească într-un mod sănătos și sigur: „Dau cam un kilogram pe săptămână! Nu am un target. Evident că în timpul sarcinii m-am umflat. Am fost la nutriționist. Am mai ținut același regim. Este un regim sănătos, de fapt. Până la urmă n-am un timing, asta cu deadline-ul eu am învățat-o de-a lungul timpului, nu merge. Vreau doar să slăbesc sănătos. Am luat 18 kilograme pe timpul sarcinii.”, a declarat Gabriela Cristea pentru sursa citată.

Citește și – Lora, Alex Velea, Cornel Ilie sau Dan Bittman? Cine va ocupa scaunul liber de la “Vocea Romaniei“?

Citește și – Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. Violeta este o adevărată domnișoară

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter