Exclusiv. Ce a declarat Laura Cosoi despre relația Ginei Pistol cu Smiley

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 17 iulie 2020, 14:31
Deja toată lumea știe că Smiley și Gina Pistol sunt împreună, iar povestea lor de dragoste continuă să condimenteze presa mondenă.

Cu ocazia lansării cărții ei de rețete, am stat de vorbă cu Laura Cosoi și, totodată, am întrebat-o despre relația pe care o are cu Gina Pistol, dacă între cele două există resentimente, având în vedere că aceasta are o relație cu Smiley, fostul său iubit: “Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!” – a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate, pentru Unica.

Laura Cosoi

Laura Cosoi alături de soțul său, Cosmin Curticăpean

Frumoasa actriță nu a dorit să discute mai mult pe această temă. În timpul interviului pe care ni l-a acordat, Gina Pistol și Laura Cosoi nu doar că s-au salutat, dar s-au și îmbrățișat puternic și s-au pupat, schimbând rapid câteva cuvinte, semn că între cele două nu există divergențe.

Totodată, am profitat de ocazie pentru a afla care este secretul siluetei Laurei, având în vedere că gătește zilnic și preparatele sale arată absolut delicios: “Îmi cunosc foarte bine organismul. Mănânc încet și conștient și fac un adevărat ritual din fiecare masă. În plus, merg săptămânal la sala de sport.”

Laura Cosoi

Citeste și – Nu a vrut să recunoască relația cu Smiley, dar acum s-a dat de gol. Ce a postat Gina Pistol pe Facebook

Citeste și – Laura Cosoi, la doi ani de la nuntă: „Copiii vin atunci când trebuie, când suntem pregătiți“

Sursa foto: Arhiva Unica, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter