Doi bătrâni au mințit că nepotul lor are cancer pentru a obține bani

De Oana Savin, pe
Doi bunici din Murfatlar, județul Constanța, s-au folosit de nepotul lor pentru a obține bani. Ei susțineau că băiatul suferă de cancer pulmonar.

Astfel, cei doi bătrâni au postat pe internet un mesaj disperat de salvare a nepoțelului lor în vârstă de cinci ani, care ar fi suferit de cancer pulmonar. Oamenii au început să doneze bani pentru salavarea copilului, însă campania s-a dovedit a fi o făcătură.

Atât nepotul cât și bunicii au o fituație financiară precară, însă băiatul nu este bolnav. Ei aveau nevoie de bani pentru a plăti factura la curent, relatează Digi 24.

Citește și: O tânără a fost condamnată la închisoare după ce a mințit că are cancer

Are nevoie de tratament pentru a supravieţui lună de lună”, suna textul, iar cei care doreau să-l ajute erau îndemnaţi să ia legătura cu bunica băiatului ori să doneze într-un cont bancar.

Oamenii au recunoscut că au mințit. Copilul este orfan de mamă, iar tatăl a rneunțat drepturile părintești, dar nu suferă de cancer.

Pentru copil am făcut tot! Că nu avem curent. Vrea și el un desen, călcat, tot, că îl duc la grădiniță”, a afirmat bunica copilului.

Citește și: “Am cancer – cuvintele care mi-au schimbat viața”

Cei doi voiau bani pentru a-și achita datoriile uriașe pe care le au la firma de curent. În total, 43.000 de lei, sumă la care susţin că nu ştiu cum s-a ajuns.

Până să se afle adevărul, bunicii copilului au primit donaţii în valoare de 300 de lei. Ei susţin că au returnat banii.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter