Dorian Popa dezvăluie motivul pentru care și-a investit banii în imobiliare: “M-am apucat să construiesc din dorința de a-mi alege vecinii” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 17:41

Dorian Popa debordează de energie și are planuri mărețe. Artistul ne-a dezvăluit motivul pentru care s-a apucat să construiască vile și să investească banii câștigați în imobiliare. Din dorința de a-și alege singur vecinii, cunoscutul cântăreț și vlogger și-a dat seama că trebuie să ia măsuri, după ce zona în care și-a luat teren a devenit încet, dar sigur o opțiune tot mai căutată pentru locuit. Așa a construit mai multe vile a căror valoare se ridică la 200.000 de euro.

Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.RO, Dorian Popa (34 ani) ne spune că se simte din ce în ce mai bine după intervenția suferită la picior și că perioada cea mai grea a trecut. Aflăm când și mai ales de ce s-a apucat de fitness, iar sfatul lui pentru cei sub 16 ani, care vor să facă sport, este: „Nu mergeți neînsoțiți la sală!”. Dorian Popa recunoaște că face sport de plăcere și că nu este un bodybuilder, iar dacă simte nevoia nu refuză o shaorma.

Dorian Popa, despre momentul în care a decis să investească în imobiliare

Cunoscutul cântăreț ne spune că are o vară plină de concerte și că nu are de gând să plece într-o vacanță. Aflăm și că motivul pentru care s-a apucat să investească în cartiere rezidențiale, dar și că visul lui este să aibă propria casă și afaceri în Statele Unite ale Americii.

Ce-ți face piciorul, cum te simți acum?

Piciorul face foarte bine. Al doilea fiind, deja știm lecția. Perioada foarte dureroasă, cele două săptămâni de după operație, a trecut. De aici încolo recuperare la FCSB, alături de fotbaliștii noștri dragi și de Ovidiu Kurti, unul dintre cei mai buni preparatori din Europa cred. Și multă răbdare.

Dorian Popa s-a apucat de sport după ce a fost acuzat că a câștigat Mister Boboc pe pile

Când te-ai apucat de sport și de ce, care a fost principalul motiv?

Ooo, asta e poveste veche, sport fac de mic, mi-a plăcut întotdeauna. Dar de fitness m-am apucat undeva pe la 15 ani și un pic, după ce am câștigat Mister Boboc și am stârnit rumoare în liceu, cum că aș fi câștigat pe pile. Fratele meu se cunoștea cu cei mai mari și părerea generală era că nu avea cum să câștige, citez, „slăbănogul ăla”.

Citește și: Cum reușește Dorian Popa să aibă dinții atât de albi: „Să fie un moment educativ”

Citește și: Dorian Popa, în război cu chiriașii din garsoniera închiriată. De ce a fost artistul nevoit să salte prețul

Citește și: Dorian Popa, despre complexele din copilărie: „Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc”

Citește și: Dorian Popa, percheziționat de polițiști în Grecia: „Aveau mitraliere”

Dorian Popa recomandă: “Cei care nu au împlinit încă 16 ani să nu meargă neînsoțiți la sală”

Acum, când ești mare și știi o grămadă de lucruri, de la ce vârstă îi sfătuiești pe tineri că pot merge la sală?

Cel mai important lucru este ca tinerii să înțeleagă că, dacă nu-și doresc o carieră în acest domeniu, mai devreme de 16 ani nu au de ce să meargă la sala de fitness. Pot provoca multe probleme. Dar dacă își doresc o carieră pot merge și mai devreme, însă recomand celor care nu au împlinit încă 16 ani să nu meargă neînsoțiți. Să meargă cu cineva care chiar știe cu ce se „mănâncă” treaba asta, pentru că este foarte delicat.

E bine să te îngrijești de tine sau să „dormi” în sala de forță?

E bine să faci ceea ce te face fericit. Dacă ție îți place să arăți doar bine, arată bine. Dacă îți place să dormi în sala de forță, fă asta. Ce este important de știut pentru cei tineri este că echilibrul este extrem de bun în toate.

“Dacă vreau să mănânc shaorma, mănânc shaorma”

Ce alimentație ai adoptat?

Shaorma cu de toate. Glumesc (n.r. râde). Mănânc variat. Încerc să mănânc ce-mi place, ce-mi doresc, să fiu atent atunci când e nevoie. Revin la echilibrul de mai devreme. Nu-mi place să poftesc și nu sunt un bodybuilder. Să se înțeleagă că pentru mine sportul este doar o pasiune. Dacă vreau să mănânc shaorma, mănânc shaorma.

După atâția ani de sport sigur trebuie să știi. Sunt periculoase pastilele și shake-urile pe care le iau sportivii?

Oamenii încă nu au înțeles treaba asta cu suplimentele nutritive care nu are nicio legătură cu pericolul. În zilele noastre, suplimentele nutritive sunt necesare, că habar nu avem ce nutrienți băgăm din mâncarea asta extrem de „falsă”. Nu recomand oamenilor să trăiască din suplimente nutritive că de aia se numesc „suplimente”. Însă sper să ajungem în ziua când miturile cu proteina și cu kreatina vor dispărea.

“M-am apucat să construiesc din dorința de a-mi alege vecinii”

Când ți-a venit ideea de afacere cu imobiliare?

După ce am realizat că mlaștina în care am ales să-mi cumpăr teren ca să-mi construiesc propria casă, pentru că doar acolo mi-am permis, scoate capul din zăpadă ca ghiocelul. Când am văzut că se transformă într-o bucată de pământ căutată, pentru că am îngrijit-o ca pe copilul meu, m-am panicat și am zis: ‘dacă o să vină aici oricine, ce o să se întâmple cu liniștea mea din mlaștină?’. Și m-am apucat să contruiesc, din dorința de a-mi alege vecinii. Pe lângă faptul că mi-a plăcut foarte mult să construiesc atunci când am avut aventura cu căsuța mea.

Tu mai ai timp de tine, de iubita, de viața ta?

În viață ai timp pentru orice îți alegi. Timpul ni-l organizăm singuri, asta dacă nu suntem manipulați de alții. Am timp pentru orice-mi doresc și pentru tot ce există în viața mea. Mare parte din timpul meu este dedicat muncii care, la rândul ei, îmi oferă posibilitatea de a mă bucura de acest timp.

Dorian Popa, despre vacanțe: “Mi se pare stupid să te relaxezi atunci când vine greul”

Spuneai că de ani de zile n-ai mai mers într-o vacanță. Anul acesta e la fel sau te-ai răzgândit?

Deocamdată nu s-a schimbat regula. Asta cu vacanța este un fel de răsfăț al colegilor mei. Să fim serioși, munca noastră este superbă, ne poartă prin toată lumea. Nu mi-am schimbat mentalitatea, mai ales în perioada asta mult mai grea decât ce-a fost înainte. Mi se pare stupid să te relaxezi atunci când vine greul. Nu mă grăbesc, vine vacanța de la sine.

Există vreo dimineață când nu ai, pur și simplu, chef să te dai jos din pat?

Există dimineți când aș pune capul la loc pe pernă și m-aș mai culca încă o zi. Dar nu se prea poate asta, așa că la muncă, nu la mână întinsă (n.r. râde).

“La 24 de ore de la operația la picior am avut primul concert”

De cântat când mai cânți? Merg concertele?

Concertele merg excepțional. Apropo de prima întrebare, la 24 de ore de la operația la picior am avut primul concert, un majorat care era vorbit de foarte mult timp. Nu-mi place să dezamăgesc oamenii care mă așteaptă, mai ales un tânăr de 18 ani. Mi-am luat aparatul de gheață și am fost, la 24 de ore de la operație, la majorat. Se anunță o vară destul de plină. Români din toată țara, Popa vine să va dea o shaormița. Lansăm și o nouă piesă, ‘Shaorma’, care este o piesă dedicată acestui fel de mâncare.

Ce nu știe lumea despre tine?

Lucrul pe care mi l-am asumat din prima zi când când am realizat cine sunt eu în acest peisaj mediatic, este că am dat cam toate cărțile pe față. Nu croșetez și nu pescuiesc.

Ce nu ai face niciodată în viața ta?

Nu mi-aș câștiga succesul pe insuccesul sau nefericirea altora.

Când ai dezamăgit cel mai tare și de ce?

Nu se spune, sper doar că am învățat din greșelile mele și am devenit un om mai bun. Așa cum ar trebui să învățăm cu toții din greșelile noastre. A greși este uman.

Dorian Popa recunoaște că face compromisuri: “M-a durut cel mai tare ruperea de viața de adolescent”

Ai făcut compromisuri în viață? Care-i cel mai important?

O tonă de compromisuri am făcut la viața mea.  Cel care m-a durut cel mai tare a fost ruperea de viața de adolescent, la 20 de ani când voiam să mă distrez. Atunci am intrat în „Pariu cu viața”, timpul meu liber pentru următorii 3 ani nu a mai existat. Prinzând atât de mult gustul muncii nu mi-am mai dorit eu timp liber.

Asta vreau să le transmit și tinerilor, nu vă întrebați de ce va doare atunci când renunțați la discotecă, plajă și alte lucruri când sunteți mici. Dacă folosiți timpul cum trebuie veți înțelege mai târziu că toată durerea aia a avut un rost.

Nu m-aș muta în altă țară nici bătut.

Te-ai gândit vreodată să te muți în altă țară?

Nu m-aș muta în altă țară nici bătut. Dacă mi-ar plăcea să am rădăcini într-o altă țară, mi-ar plăcea să am o casă și niște business-uri în State, pentru că sunt fan de mic. Dar casa mea, domiciliul meu va fi, până voi muri, în România. Așa cum spunea un slogan al unui prieten „de ce să plecăm afară, când putem rămâne în țară și s-o facem ca afară”.

Sursă foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter