Cinci nativi care pierd bani până la sfârșitul lunii. Ei sunt ghinioniștii zodiacului

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:41

Sfârșitul lunii mai vine cu vești proaste pentru unii nativi din zodiac. Sunt probleme mari pe plan financiar, apar datorii și cheltuieli neprevăzute și pierderi semnificative de bani.

Haideți să vedem care sunt zodiile care vor avea surprize neplăcute legate se bani.

Berbec

A doua parte a lunii mai vine, din păcate, cu vești mai puțin bune pentru cei din zodia Berbec. Mare atenție la cei cu care intrați în afaceri în această perioadă, pentru că există riscul să fiți victima unei înșelătorii și să pierdeți toți banii alocați noului proiect. Cel mai bine ar fi să amânați investițiile de orice fel și să nu vă mai gândiți, o vreme, la sectorul financiar. Lucrurile vor reveni la normal începând cu a doua săptămână din iunie.  

Citeşte şi: Patru zodii bătute de soartă. Ei sunt nativii care vor încheia luna mai în lacrimi

Gemeni

Nativii din Gemeni vor traversa o perioadă foarte dificilă pe plan financiar pentru că vor fi descoperi că au datorii de care nu știau. Vorbim despre popriri pe contul bancar unde se încasează salariul. Așadar, venitul va scădea brusc și acest lucru va avea un impact nefast asupra necesităților lunare. Trebuie să vă reconfigurați planul cheltuielilor zilnice și să mai strângeți puțin cureaua.

Leu

Citeşte şi: Jupiter intră în Taur. Camelia Pătrășcanu: „Deranjează toate domeniile vieții noastre!” Ce îi așteaptă pe nativii din horoscop

Apar cheltuieli neprevăzute și va fi nevoie să scoateți din buzunare mai mult decât era în plan pentru reparații în locuință. Recomandat este să nu vă zgârciți și să investiți în calitate, nu în cantitate. Chiar dacă vă veți alege cu o gaură în buget, măcar aveți certitudinea că faceți un lucru sigur, rezistent, de durată.

Scorpion

Ați tot amânat vizitele la medic, iar acum suportați consecințele. Revine în prim plan o problemă mai veche de sănătate care s-a agravat și nu mai poate suporta amânare. Așadar veți cheltui sume mari de bani pe tratamente li medicamente și sunt șanse mari să se ajungă chiar la operație. S-ar putea să fie nevoie să apelați la ajutorul cuiva pentru un împrumut.

Citeşte și: 5 zodii care își găsesc jumătatea în vara lui 2023

Săgetător

Mare atenție cui împrumutați bani în următoarele săptămâni, pentru că s-ar putea să nu îi mai vedeți înapoi. Nativii din Săgetător se confruntă cu probleme și la locul de muncă, unde se renunță la bonusuri și măririle de salariu de mult promise se amână la nesfârșit. Poate a venit momentul să fiți mai chibzuiți.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter