Din ce a câștigat Shurubel primii bani: „Nu i-am avut niciodată în cantități mari”. Și-a cunoscut soția la coadă la analize / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 10:30

Shurubel ne-a dezvăluit din ce a câștigat primii bani, în adolescență! Prezentatorul „Vorbește Lumea”, Pro Tv, asambla calculatoare.

Din ce a câștigat Shurubel primii bani? Ei bine, aflați că prezentatorul de la „Vorbește Lumea”, emisiunea de la Pro Tv, avea job, la 16 ani, pe timpul verii. Mai exact, el asambla calculatoare, „meserie” care îi aducea un mic venit.

Bani face și acum, însă nu din asta. Shurubel spune că are o „relație” ok cu banii, că portofelul lui este deschis atât pentru bancnotele care ies, cât și pentru cele care intră.

Shurubel făcea bani la 16 ani: „Primeam o placă de bază, un procesor, un hard disk și alte componente, și construiam din ele unitatea completă”

Shurubel, prezentator Pro TV
Shurubel, prezentator Pro TV

Deja a trecut un sfert din anul 2023. Ai reușit tot ce ți-ai propus până acum?

Da, cu siguranță. Mi-am propus să mă culc mai devreme și acum mă bag în pat la 10:30. Mi-am mai propus să meditez în fiecare zi, așa că în fiecare dimineață mă trezesc cu 30 de minute mai devreme decât ora normală, ca să stau singur cu mine și să mă gândesc la noi moduri creative de a-i enerva pe colegii mei de emisiune, Bogdan și Lili. E minunat!

Ce alte planuri ai pentru restul anului? Atât personale, cât și profesionale.

Mai am de crescut ceva. Nu un copil, nu vă grăbiți cu presupunerile. Vreau să cresc podcastul pe care îl fac cu Ionuț Bodonea. Se numește „Bine, mă!” și se găsește pe YouTube. El e copilul nostru și este foarte rebel de altfel. Îl hrănim în fiecare joi seară, live, pe Twitch, dacă vreți să ne vedeți.

Personal, vreau să mai lucrez la propria mea disciplină, ca să îmi fac timp pentru scris, dar și mai mult timp de petrecut cu Iulia.

Citește și: Cum reușește Lili Sandu să nu se îngrașe. Secretele prezentatoarei de la Pro TV: „Râd mult și îmi iubesc bărbatul” / Exclusiv

Citește și: Lili Sandu, dezvăluiri despre viața alături de băieții săi. Cum o cucerește Silviu Țolu în fiecare zi: „E sufletul meu pereche!”/ Exclusiv

Citește și: Ce face Shurubel, de la „Vorbește Lumea”, în fiecare dimineață, înainte să apară la TV: „Mulți nu știu” / Exclusiv

Citește și: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumătate a lunii mai. Câștiguri substanțiale pentru mai mulți nativi

Că tot vorbim despre planuri personale. Aveți tu și soția ta de gând să vă măriți familia?

Nu e un gând activ în mințile noastre. Suntem pe modul „când o vrea Dumnezeu”. Ne place ideea, dar nu e grabă.

„Am o relație foarte lejeră cu banii. Pentru că nu i-am avut niciodată în cantități mari, am învățat să nu țin cu dinții de ei”

Shurubel, job la 16 ani
Shurubel, job la 16 ani

Ai tot povestit că ți-ai început cariera de om de radio încă din liceu. Când ai câștigat primii tăi bani?

Am avut un job de vară la 16 ani, în clasa a 10-a. Am asamblat calculatoare. Primeam o placă de bază, un procesor, un hard disk și alte componente, și construiam din ele unitatea completă. Poate de asta îmi place tot ce ține de tehnologie acum și am subiecte de discuție super distractive la petreceri.

Cât de importanți sunt banii, de fapt, pentru tine?

Am o relație foarte lejeră cu banii. Pentru că nu i-am avut niciodată în cantități mari, am învățat să nu țin cu dinții de ei. Îi las să plece când vor, mă bucur când se întorc și apoi îi las să plece iar. Am un dans plăcut cu energia banilor, iar ușa portofelului meu e mereu deschisă. Atât pe direcția de ieșire, cât și pe cea de intrare.

Ne-ar plăcea să ne povestești mai multe despre soția ta. Cum v-ați cunoscut? A fost dragoste la prima vedere sau sentimentele puternice au venit odată cu trecerea timpului?

Iulia nu prea își expune viața în public, dar îmi dă voie, totuși, să vă povestesc că ne-am cunoscut la coadă, la analizele de sânge. Mi-a plăcut foarte mult de ea de când am văzut-o în sala de așteptare, dar mi se părea prea rafinată pentru mine. Odată cu trecerea timpului ne-am dat seama amândoi că suntem ca Yin și Yang sau ca Tom și Jerry; nu știu care dintre comparații se potrivește mai bine.

Shurubel, despre cum a cerut-o pe Iulia de soție: „Am avut oricum mari emoții și am transpirat o găleată de apă înainte să o cer”

Ce te-a atras la Iulia? Dar pe ea la tine?

Mi-a plăcut că e om bun, așa cum eu cred că sunt toți ardelenii. Mi-a plăcut că are un aer de regalitate și cred că m-a atras ideea că aș putea să fiu bufonul de la curtea ei, omul care o face să râdă în fiecare zi. Ea probabil că mă place pentru mușchii mei și pentru talentele mele la dans și sport!

După cât timp a avut loc cererea în căsătorie? A fost ceva surprinzător, planificat cu mult timp înainte sau simplu și spontan?

Cred că eram împreună de aproape trei ani atunci când am cerut-o. Nu a fost nimic planificat, nu cred că am vorbit despre asta înainte, dar mi s-a părut o decizie foarte firească. Am avut oricum mari emoții și am transpirat o găleată de apă înainte să o cer. Recomand celor care vor să slăbească să încerce metoda cererii în căsătorie.

Care este secretul unei căsnicii frumoase, plină de iubire și respect?

Cred că e util să fii atent la ce zice omul de lângă tine și să te trezești în fiecare zi în cap cu următoarea întrebare: „Oare eu îi fac viața mai bună omului de lângă mine sau ce caut aici?!”. Din răspunsul la întrebarea asta începi să rezolvi multe lucruri. Dacă reușiți să gândiți amândoi așa, atunci e perfect, sunteți o echipă!

Care sunt cele mai mari temeri ale tale, în general, în viață?

Mi-e frică să nu mor înainte să se înceapă la scară largă printarea 3D de organe de schimb pentru oameni. Dacă rezist până atunci, am câștigat! Ceea ce vă doresc și vouă! Să ne vedem în vara lui 2157 la Vama Veche, toți mândri și zâmbitori. V-am pupat!

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter