Convenția Yin&Yang, provocări pentru minte și corp

De Unica.ro, pe

Fitness, dans, yoga, concepte noi de antrenament, campioni internaționali – Yin & Yang Convention ți le aduce pe toate pe 8 și 9 februarie, la World Class Fitness Center din Plaza România.
„Fitnessul este pentru toată lumea!” îndeamnă Julio Papi, director Move On şi organizator al evenimentului. Iar alegerea va fi simplă: dacă nu ai făcut şedinţe de coregrafie, optează pentru Ziua Yin, dedicată experienţei Body and Mind. În caz contrar Yang este pentru tine.

„Vrem să facem un tip diferit de eveniment”, explică Julio „Suntem o organizaţie nouă, dar cu 25 de ani de expertiză. De aceea am hotărât să creăm o convenţie alternativă pentru un număr restrâns de «connaisseuri», pentru cei care ne cunosc pe mine şi pe Per Markussen, şi pe toată echipa pe care o antrenăm, dezvoltăm şi lansăm în Europa.”

Astfel a fost conceput primul eveniment dedicat în proporţie de 50% tradiţionalului group fitness (în principiu celor mai noi tendinţe din aerobic, step şi tipuri de sesiuni de condiţionare) şi 50% părţii de Body and Mind (yoga, Pilates, Port de bras, stretching şi bioenergetică)..

În cadrul convenției va fi lansată şi competiţia Romanian New Faces of Fitness, pentru prima dată când o şcoală de fitness din România organizează o asemenea competiţie.
Ziua Yang – redescoperă-ți corpul
Ți se potrivește dacă ai ceva experienţă în şedinţe coregrafiate și îți plac orele cu multă energie.

Vei începe cu Good morning Zumba, aşa că ia-ţi cu tine pantofii de fitness şi buna dispoziţie. Urmează Friends Team Dance, Step Party, Aerobic Queens, Functional Training with Step, Apple Break (moment surpriză!) şi Latin Step. Cel mai exploziv moment al zilei vine la Dance Full Party, 45 de minute intense de mişcare şi muzică la sfârşitul cărora şase dintre cei mai buni practicanţi vor prezenta o sesiune scurtă de Aerobic sau Step, la New Faces of Fitness Finals.
Ziua Yin – upgrade pentru minte
Ți se potrivește dacă ești pasionat Body and Mind, lucrezi ca fizioterapeut ori ca antrenor.
Vei începe cu 90 de minute de Hatha Yoga. Urmează patru clase diferite de Pilates în funcţie de viteză şi experienţa participanţilor, Port de Bras, singura sesiune bazată pe muzică din întreaga zi, şi Awakening of the Yin, când Corpul şi Mintea ta vor fi pregătite să atingă o nouă stare.
Profesori cu medalii

Unii dintre cei mai cunoscuţi prezentatori internaţionali, din Spania, Norvegia, SUA, Italia, Republica Dominicană şi Rusia, vor susţine ateliere specifice pentru profesionişti. Cap de afiș sunt David Stauffer, fost campion de Fitness,, Lisa Lapomarda, specialistă în Pilates modern, Jose Martinez şi rusoaica Anya Glushkova, unul dintre cei 20 de instructori internaţionali certificaţi PortDeBras.

Selecţia de instructori români este şi ea impresionantă: de la campioni europeni la gimnastică aerobică până la profesori de sport cu ani buni de experiență și dansatori cu premii internaționale. Te vei întâlni cu Ana Georgescu, Ana Cordea, Ovidiu Atanasiu, Cristina Nedelcu, Isabela Lăcătuş, Raluca Băbăligea, Cristina Constantinescu, Cristina Neacşu, Sara Bucurescu, Andreea Belu.

Intră pe move-on.ro şi urmează instrucţiunile de pe site. Poţi opta pentru o singură zi, dar dacă vrei o experienţă completă şi în premieră, nu rata nici Yin, nici Yang.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter