Jack, fiul lui Johnny Depp, are probleme grave de sănătate

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 29 iunie 2018, 11:34
Jack, fiul lui Johnny Depp, are probleme grave de sănătate, potrivit publicațiilor franceze. Din cauza asta, mama lui, Vanessa Paradis, a fost nevoită să lipsească de la premiera celui mai recent film al ei.

Fiul actorilor Vanessa Paradis şi Johnny Depp, John Christopher Depp, alintat Jack, în vârstă de 16 ani, este grav bolnav. Vestea a fost dată de regizorul lungmetrajului „Un couteau dans le coeur”, în seara premierei de la Paris, când Vanessa, care face din distribuție, nu a mai ajuns la eveniment din cauza problemelor de sănătate ale fiului său, conform revistei Public, citată de Digi24.

Deși nu se cunosc detalii despre cât de gravă este starea băiatului, regizorul Yann González a scuzat absența Vanessei Paradis, dezvăluind că aceasta trebuie să aibă grijă de fiul ei, grav bolnav: „Din păcate, Vanessa Paradis nu poate fi cu noi, aici, în seara aceasta. Este nevoită să lipsească din cauza unor probleme grave de sănătate cu care se confruntă fiul ei”, a mărturisit González la proiecția de la Paris.

Johnny Depp și Vanessa Paradis, care au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 14 ani, despărțindu-se în 2012, au împreună doi copii – Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Dintre cei doi copii, doar Lily-Rose a fost în atenția reflectoarelor, aceasta urmând o carieră în modelling și actorie.

Depp se află momentan într-un turneu în Europa, împreună cu trupa sa, The Hollywood Vampires. Acesta este modul prin care el face față tuturor problemelor din ultima vreme, despărțirea de Amber Heard, moartea mamei sale, precum și pierderile financiare suferite, așa cum a mărturist actorul într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Citește și: 

Meghan Markle a încălcat una dintre cele mai importante reguli de protocol impuse de casa regală britanică

Leonardo DiCaprio și Brad Pitt joacă împreună în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”. Cum arată actorii

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter