Cori Grămescu: Cum să ai un abdomen perfect în două săptămâni

Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 14:47

Ai tot amânat dieta şi mersul la sala, iar vara bate la uşă. Te bate gândul să te înfometezi puţin, să faci şi sport şi eventual să leşini pe la sală. Din păcate, nu funcţionează şi nimeni nu îşi doreşte să ajungă la spital încercând să slăbească.
În plus de asta, şi se lasă pielea dacă slăbeşti într-un ritm prea rapid. Aşadar, combină o dietă bazată pe legume şi fructe de sezon, lactate şi carne la grătar, cu câteva elemente din BeamFit, antrenamentele cunoscute ca fiind cele mai eficace când vine vorba de un abdomen tonifiat şi bine lucrat. Aceste antrenamente au un număr mare de exerciţii, variate, cu puţine repetări. Regula de aur este să ai tot timpul abdomenul încordat în timp ce execuţi mişcările şi să păstrezi o poziţie corectă a spatelui. O să poţi purta nestingherită maiouri  mulate şi îţi vei dori să revină moda tricourilor cu buricul la vedere.

Iată câteva dintre exerciţiile-minune:

1. Stai întinsă pe beam, cu mâinile pe ceafă. Menţine abdomenul încordat şi ai grijă ca spatele să fie mereu în poziţia corectă, drept şi lipit de saltea. Piciorul de pe beam este flexat, iar cel care lucrează este întins la 45 de grade, deasupra beam-ului. Ridică omoplaţii şi capul de pe sol concomitent cu piciorul întins, spre tavan. Nu te trage de gât, ridică-te din abdomen, încordându-l. Nu duce bărbia în piept, menţine privirea îndreptată spre tavan. Execută mişcările foarte lent, pentru un efect garantat. Două serii a
câte 30 de repetări cu fiecare picior.

Cori Grămescu: Cum să ai un abdomen perfect în două săptămâni

Cori Grămescu: Cum să ai un abdomen perfect în două săptămâni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter