Jennifer Lopez face sacrificii pentru frumusețe. La ce oră se trezește zilnic pentru a face sport

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 24 martie 2023, 14:26

Jennifer Lopez face orice pentru a se asigura că arată impecabil. Artista nu vrea doar să arate minunat, ci să se și simtă bine în pielea ei. Iar acest lucru cere câteva sacrificii.

Cântăreața în vârstă de 53 de ani a povestit cum sportul o ajută să își păstreze o atitudine pozitivă.

Jennifer Lopez, sacrificii pentru frumusețe

Jennifer Lopez a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a se menține în formă. Și nu este deloc ușor să reușești să arăți ca un supermodel.

„Nu este un secret faptul că fitness-ul este o parte foarte importantă a vieții mele”, a spus artista care este mama a doi copii gemeni, în vârstă de 15 ani.

„Cred că există o corelare pozitivă între exercițiu și sănătatea mentală”, a explicat Lopez pentru US Magazine.

Potrivit MentalHealth.org, „exercițiile fizice par să reducă riscul de a dezvolta boli mintale. De asemenea, pare că ajută la tratarea unor afecțiuni de sănătate mintală, precum depresia și anxietatea”.

„Atunci când găsești un echilibru bun prin determinare și concentrare, te străduiești să fii cea mai bună versiune a ta”, a mai spus J-Lo.

Citește și: Jennifer Lopez a suferit de stres post traumatic înainte de a se mărita cu Ben Affleck: „Nunta era atât de stresantă”

Artista a precizat că exercițiile „reprezintă un factor motivant” în viața ei, astfel că dimineața, la prima oră, indiferent de cât de aglomerat este programul din ziua respectivă, face câteva exerciții fizice.

„Încerc să iau decizii bune și să îmi împart timpul”, a mărturisit Lopez, care spune că se trezește zilnic înainte de 05:00 pentru a-și putea face exercițiile.

Când vine vorba despre exericițiile de la sală, artista zice că îi place să facă de toate.

„Întotdeauna evoluez și caut lucruri care să mențină motivată și încântată. Nu îmi este frică să mă provoc, așadar câteodată mă împing până la limită”, a mai spus Jennifer Lopez.

J-Lo, lăudată de antrenorul celebrităților

În ianuarie 2020, antrenorul celebrităților, Tracy Anderson, a povestit cum este să lucrezi la sală cu Jennifer Lopez. Și a avut doar cuvinte de laudă la adresa soției lui Ben Affleck.

„Este uimitor să lucrezi cu ea deoarece este o persoană muncitoare și are o atitudine atât de bună. Are o energie grozavă, este pozitivă. Este o femeie grozavă”, a afirmat atunci Anderson.

Citește și: Ben Affleck, „urecheat” la gala Premiilor Grammy. Ce discuție a avut cu Jennifer Lopez: „Încearcă să pari mai prietenos”/ VIDEO

La vremea respectivă, Jennifer Lopez era fan kickboxing și antrenament în circuit.

„Apare indiferent de situație, își ia timpul în serios, își cunoaște corpul și vrea să fie ea însăși”, a subliniat antrenorul.

Tracy Anderson a lăudat și „etica în muncă” a cântăreței: „Nu vine niciodată fără energie, fără să fie concentrată. Face ce vrea când vrea”.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, tatuaje de Valentine’s Day. Cum arată și ce simbolizează

Alimentele pe care le evită Jennifer Lopez

Pentru a avea un trup de invidiat, Jennifer Lopez nu apelează doar la sport, ci are și un stil de viață sănătos. Astfel, artista a eliminat câteva alimente din dieta ei.

„Nu am mai consumat cafeină de câțiva ani”, a declarat J-Lo într-un interviu acordat US Weekley în anul 2018.

Citește și: La ce trucuri apelează Jennifer Lopez ca să arate atât de bine la 53 de ani. Serul cu ulei de măsline, nelipsit din rutina divei

De asemenea, cântăreața se hidratează foarte bine pe parcursul zilei, bând cel puțin șapte pahare de apă.

Potrivit Eatthis.com, Jennifer Lopez își începe dimineața cu un pahar de apă cu lămâie, urmat de un shake cu proteine, făcut din căpșuni, afine, iaurt grecesc, scorțișoară, miere și suc de lămâie.

La prânz, artista preferă o salată cu semințe de dovleac, brânză și ceapă franțuzească, asezonate cu suc de lămâie și ulei de măsline.

De asemenea, Lopez are grijă să evite anumite legume precum morcovi și porumb din cauza conținutului lor ridicat de zahăr.

Jennifer Lopez încearcă să ia cât mai des cina cu familia ei, iar preparatele servite constau de obicei în legume cu quinoa sau cartofi dulci, precum și carne de curcan, piept de pui sau vită.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Lopez

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter