Decizie de ultim moment luată de Shakira legată de sănătatea sa

De Revista Unica, pe
După ce la sfârșitul anului trecut și-a anulat concertul european El Dorado din cauza problemelor grave pe care le avea la corzile vocale, Shakira era pe punctul de a se opera, dar, de frică să nu-și piardă vocea, Shakira a găsit altă soluție. 

Vedeta a suferit o hemoragie la corzile vocale în toamna lui 2017 și se hotărâse să apeleze la ajutorul celor mai cunoscuți chirurgi ORL pentru a se opera, dar, recent, a anunțat că nu mai ajunge la bisturiu și va urma un tratament cu cortizon, în urma căruia speră să se refacă și să-și reia activitatea muzicală în vara lui 2018.

Shakira s-a temut că, în cazul în care operația nu va fi una reușită, va rămâne fără voce pentru tot restul vieții, așa că a preferat un tratament medicamentos, despre care speră să dea roade. Ea va lua o pauză vocală timp de câteva săptămâni și se va supune tratamentului, pentru a reveni pe scenă 100% refăcută.

Shakira e căsătorită cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, starul FC Barcelona, împreună cu care are doi fii, Sasha și Milan. (Foto: Northfoto)

Citește și- Shakira acuzată de evaziune fiscală. Suma este colosala

Citește și- Dovada că Shakira şi Pique nu s-au despărţit! Iată cum s-au pozat cei doi!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter