Cum să scapi de aripioare cu Richmond Bachia. Top 3 exerciţii de ardere a grăsimilor

De Diana Zagrean, pe

Antrenorii de la Fitness Scandinavia ne vor arăta astăzi cum să dăm jos grăsimea de pe părţile laterale ale corpului, mai ales cum să scăpăm de aripioare şi şunculiţe inestetice, pentru o siluetă mai suplă de sărbători.
Ioana Popa, Master trainer în echipa lui Richmond Bachia propune trei noi serii de exerciţii pentru muşchii abductori, mânerele dragostei şi partea exterioară a coapselor.
Citeşte şi despre cum să ai un abdomen de fier şi să dai jos burta cu Richmond Bachia.
Primul exerciţiu va lucra mai ales abductorii, muşchii laterali de lângă abdomen, care dau o formă frumoasă de clepsidră oricărei femei cu o siluetă perfectă.
Antrenamentul include folosirea unui stepper pentru susţinere şi o poziţie care lucrează mai multe grupe de muşchi odată. Nu numai că veţi arde grăsimea de pe coapse şi veţi scăpa de aripioare, dar veţi obţine şi un fund ferm, un abdomen plat şi picioare frumoase.
Citeşte şi despre cum să ai braţe puternice cu Richmond Bachia
Cel de-al doilea exerciţiu de ardere a grăsimilor de pe talie şi coapse se realizează cu gantere. Antrenamentul vă va tonifia braţele, vă va defini talia şi veţi arde grăsimile nesănătoase de pe coapse, fund şi gambe. Prima parte a exerciţiului seamănă cu o sesiune de stretching, iar cea de a doua cu genuflexiunile.
Citeşte şi despre cum să ai un fund bombat şi coapse ferme cu Fitness Scandinavia
Exerciţiul al treilea este mult mai distractiv, dar nu este cel mai uşor dintre ele. Se foloseşte din nou stepperul pentru un fel de abdomene aruncate. Corpul se încordează maxim pe partea laterală atunci când vă ridicaţi şi grăsimile se topesc cât ai clipi.

Împreună cu o dietă echilibrată, aceste serii de exerciţii te vor ajuta să slăbeşti sau să te menţii de sărbători.
Citeşte şi mâine blogul de fitness Unica.ro: Fii in forma maxima de sarbatori şi învaţă noi exerciţii de la antrenorii Fitness Scandinavia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter