Cremele cu ulei esenţial de ienupăr te scapă de celulită

De Madalina Racorean, pe

Tratamentele naturiste pot fi extrem de eficiente în îngrijirea pielii. La fel şi cele care vor să te scpate de celulită şi de aspectul de coajă de portocală. Pentru că e vară şi pentru că vrem să expunem la plajă un corp cât mai frumos şi bine îngrijit, ei bine, cel mai potrivit este să alegi pentru tonifiere cremele bio care au în compoziţie ulei esenţial de ienupăr.
Această plantă, despre care se spune că nu moare niciodată, are o forţă de-a dreptul miraculoasă, iar cei care i-au recunoscut deja virtuţile atât în medicină, cât şi în cosmetică, spun că poate trata foarte multe afecţiuni.
Uleiul esenţial de ienupăr folosit în cremele anti-celulitice este cel mai potrivit pentru ca pielea să îşi recapete tonusul şi fermitatea. Pielea cu aspect de coajă de portocală nu va mai fi o problemă majoră, aşadar e musai să alegi cremele care conţin un astfel de ulei bio.

Azi, pe piaţa cosmeticelor bio găsim o paletă largă de creme atât pentru corp, cât şi pentru faţă. Cele care promit că vor topi celulita de pe abdomen sau de pe coapse sunt cremele care au în conţinutul lor ulei esenţial de ienupăr, sare de mare, ulei de lămâie, infuzie de piper, unt de shea şi cacao, preparate handmade.  Pot fi folosite de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, iar rezultatele sunt vizibile în mai puţin de două săptămâni. Atenţie, aceste crème bio au un termen de valabilitate  între 3 şi 6 luni după deschidere.

Despre crema anti-celulitică cu ienupăr pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter