Saturnia: Bianca Drăguşanu, între Victor Slav şi Adrian Cristea. Pe cine va alege?

De Saturnia, pe

Saturnia: Vezi ce spun astrele despre controversata poveste de iubire dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Deşi toate semnele par să ducă spre căsătorie, fostul iubit al Biancăi, fotbalistul Adrian Cristea face valuri şi o vrea înapoi. Oare pe cine va alege Bianca Drăguşanu? Vezi ce spun astrele.
Prinsă în toiul pregătirilor pentru cel mai fericit eveniment din viaţa ei, nunta cu Victor Slav (33 de ani), programată în octombrie, Bianca Drăguşanu (32 de ani) are de tras în urma şicanelor fostului ei amorez, fotbalistul Adrian Cristea (29 de ani), care, brusc, o vrea înapoi în dormitor.
Dacă vă era dor de scandalurile interminabile dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea, ei bine, se pare că şi lor, aşa că au început un nou episod, chiar înainte de nunta frumoasei vedete cu Victor Slav.
Pe Adrian Cristea (29 de ani) îl susţin chiar cei pe care roşcata îi considera prieteni, şi anume Cezar şi Maria, părinţii finuţului ei. Maria, mama copilului botezat, în octombrie 2012, de ea şi de fotbalist, a făcut declaraţii incendiare, conform cărora Bianca şi Cristea s-ar fi întâlnit în secret duminică seara, în casa Mariei, din comuna Roşu. Foc şi pară în urma acestor afirmaţii, Bianca a ieşit la atac, sfătuindu-l pe Cristea să accepte faptul că a pierdut-o definitiv.
Saturnia: Bianca Drăguşanu, între Victor Slav şi Adrian Cristea. Pe cine va alege?
Citeşte şi Horoscop Saturnia: De ce s-ar potrivi Iulia Vântur mai degrabă cu Suleyman Magnificul, decât cu Salman Khan
„Nu mă surprind toate aceste declaraţii răutăcioase. Între mine şi Adi nu s-a întâmplat nimic. Dacă aveam vreun sentiment faţă de Adi, eram cu el acum. Nu cred că mă iubeşte, o face din orgoliu. M-a cerut în căsătorie la Cezar acasă, în condiţiile în care eu am nunta organizată. Adi, m-ai pierdut! Te rog, acceptă! Chiar dacă mă despart de Victor, nu mă împac cu Adi”.

Nici Anda Adam nu-i lasă chiar în pace

De abia ce se împăcase cu fosta lui Victor Slav, Anda Adam, care ar fi spus despre ea că este „o anorexică” cu legături „interlope”.
Saturnia: Bianca Drăguşanu, între Victor Slav şi Adrian Cristea. Pe cine va alege?
Deşi a declarat prin presă că le urează celor doi să fie fericiţi, surse din preajma viitorilor miri susţin că Anda Adam îl caută tot mai des pe prezentator. Ba mai mult, îl sfătuieşte să nu se însoare, motivând că scandalul cu interlopul Coco Păun, în care e implicată aleasa inimii sale, i-ar strica şi lui imaginea.
Citeşte şi Poze: Cum vrea Bianca Drăguşanu să arate că îl iubeşte pe Victor Slav

Adrian Cristea, înnebunit de posibilitatea nunţii dintre Bianca şi Victor?

Saturnia: Bianca Drăguşanu, între Victor Slav şi Adrian Cristea. Pe cine va alege?
„Eu o iubesc, ea mă iubeşte, eu o doresc, ea mă doreşte, ea momentan e într-o relaţie în care nu simte nimic şi nu iubeşte. Nu are nici o emoţie şi nici o trăire sufletească, Bianca s-a implicat în această relaţie pentru că avea nevoie de cineva să-i fie alături, fiind o persoană foarte sensibilă, şi să-i treacă dragostea faţă de mine, dar nu i-a trecut dragostea şi nici nu m-a uitat, drept dovadă că vorbim zilnic la telefon. Am plecat de 5 luni din ţară şi de când m-am întors, ne vedem aproape zilnic, iar când ne întâlnim, ne comportăm ca şi cum am fi fost împreună mereu. I se controlează telefoanele, ea este sunată mereu, este urmărită tot timpul… Ea continuă relaţia cu acest bărbat fără să-l iubească, din inerţie”, a declarat cu entuziasm fotbalistul, care, în ultima vreme pare să fie disperat şi face gesturi tot mai necugetate.
Declaraţile lui sunt scandaloase şi se vede clar că încearcă să oprească nunta celor doi. El chiar l-a acuzat pe Victor Slav că o controlează pe Bianca şi că aceasta ar fi în relaţie „ca la închisoare”.
Citeşte mai departe şi află ce spun astrele despre alegerea pe care Bianca Drăguşanu o are de făcut, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter