Bursucu ar face orice pentru iubita lui, Andreea: „Nu am crezut în Valentine`s Day până la această relație” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 mai 2023, 11:37

Bursucu este un bărbat romantic care ar face orice pentru femeia iubită. Însă, partenera prezentatorului de televiziune pare să fie o femeie căreia îi place să economisească și nu îl lasă pe acesta să cheltuie banii pentru lucruri ce nu le sunt necesare.

Invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni” de pe Lanal D2, Adrian Cristea, pe numele lui adevărat, a dezvăluit că își răsfață mereu iubita, pe Andreea, cea care i-a dăruit un copil.

Bursucu, un bărbat romantic. Cum își răsfață iubita și fiica

Bursucu a dezvăluit că nu este nimic ce nu ar face pentru a-și vedea fetele fericite. Deși el este un bărbat darnic, partenera sa de viață este o femeie simplă, căreia nu îi plac excesele.

„Îi fac toate poftele, dar și acolo mai pune frână. Eu nu am crezut în Valentine`s Day până la această relație pe care o am cu ea. Odată cu această relație, i-am luat un cadou de Valentine`s Day și de 8 Martie i-am spus că mergem la mall să își ia un acaret, era vorba despre o brățară cu diamante albe, pe care știam că și-ar dori-o ca să completeze un set”, a povestit Bursucu.

„I-am spus că mergem să le luăm și ea îmi zice: Nu am nevoie de bijuteria asta și costă foarte mulți bani. „Uite am niște pantofi dacă tot vrei să îmi iei ceva”. Mi-a plăcut atunci faptul că nu e tot timpul hai să luăm să fie”, a precizat prezentatorul de televiziune.

Citește și: Bursucu i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale. Când se va însura prezentatorul: „Rămâneți cu ochii pe noi!”

Citește și: Bursucu’ și iubita lui, pregătiți de nuntă: „Nu am ajuns niciodată la discuții pe care să le regretăm”/ Exclusiv

„Până la ea nu am făcut cadouri scumpe”

Adrian Cristea a mărturisit că până să o cunoască pe Andreea nu obișnuia să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților și nici să le facă cadouri scumpe iubitelor lui. Dar viața lui s-a schimbat total în ziua în care cea care i-a dăruit o fetiță a intrat în viața lui.

Mai mult, el spune despre Andreea că este „șefa supremă” deoarece i-a făcut cel mai de preț cadou: copiii.

Citește și: Cum a reacționat Bursucu’ atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă: „Suntem fericiți că este deschisă cu noi”/ Exclusiv

Citește și: Bursucu’ și Ana Maria Barnoschi își declară în premieră dietele: ea de îngrășare, el de slăbire!

„Orice își dorește și dacă își dorește o mașină facem tot posibilul să luăm, dar recunosc că până la ea nu am făcut cadouri scumpe. Ea mi-a dăruit cel mai frumos lucru de pe lume. Eu când mă uit în ochii copiilor, oricât de supărat aș fi pentru mine nu mai contează nimic. Și atunci, cine este șefa supremă?! Femeia care mi-a dăruit cel mai frumos lucru de pe Pământ. Restul nu mai contează”, a subliniat Bursucu.

Prezentatorul și iubita sa formează un cuplu de 10 ani. Cei doi au împruenă o fetiță, Anays, în vârstă de 2 ani. Andreea mai are o fată, Alesia, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară, pe care Bursucu spune că o iubește ca pe proriul copil.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bursucu și iubita lui, Andreea

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter