Nu comite aceste gesturi exagerate de afecţiune în public!

De Stela Moisescu, pe

Dragostea trebuie exprimată în public cu tact! Cuprinse de fiorii dragostei, putem uita cu totul de bunele maniere, făcând din afecţiunea noastră un spectacol public jenant.
Sigur nu vrei acest lucru. Să mergi la braţul iubitului pe stradă, să-i dai un pupic pe obraz când aşteptaţi la coadă sau unul mai apăsat imediat ce s-a stins lumina la cinema sunt gesturi frumoase, care îţi oferă un sentiment de exaltare. Nu lăsa totuşi euforia să genereze gesturi mai extravagante, care nu îşi au locul în public.

Practic, în public poţi comite una dintre cele două greşeli extrem de penibile: tu şi iubitul „vă iubiţi” într-un mod prea indecent sub privirile celor din jur, ori tu greşeşti pentru că îl sufoci pe el cu gesturi de afecţiune exagerate.

Iată două cupluri de vedete dispuse să exemplifice cele două tipuri de greşeli, fiind surprinse în ipostaze deloc flatante de către paparazzi!

Shakira şi Pique oferă privitorilor de fotbal un show erotic!

Arată super împreună şi le dorim o relaţie fericită, dar mai ales, una departe de bliţurile paparazzilor. Cei doi amorezi se privesc cu pasiune şi se sărută ori de câte ori prind ocazia. Mulţimile de oameni care sunt cu ochii pe ei nu-i sperie, ba din contră. Cu cât mai mulţi privitori cu atât mai bine. Se vede sângele latin!

În imaginea de sus cei doi se află în tribunele stadionului şi urmăresc, cel puţin teoretic, un meci de fotbal. Dacă domnii din faţa lor urmăresc jucătorii în teren, domnul de deasupra s-a jenat deja de cuplul afectuos şi se uită în jos. E important să nu creezi momente de jenă pentru cei din jurul vostru, oricât de nonconformişti aţi fi.

În cele două imagini de jos Shakira şi Pique iau masa în oraş. Nu ştim ce a comandat Pique, dar mâna Shakirei pare mai apetisantă, deşi noi credem că nu e comestibilă în contextul respectiv, când se ia masa în oraş, nu în intimitatea bucătărie voastre. Cu atât mai mult, nu se cuvine mai apoi să îţi faci siesta „călare” pe iubitul tău, cu capul sprijinit pe umărul său, oricât de comod ar fi.

În general, dacă nu vrei să creezi momente penibile pentru tine şi cei din jurul tău ar trebui să eviţi din itinerariul în care îţi arăţi afecţiunea: spaţiile publice unde se mănâncă, mijloacele de transport în comun, acolo unde sunt copii prezenţi şi, nu în ultimul rând, acolo unde constataţi că blocaţi trecerea oamenilor. Cât despre prezenţa unui singur prieten care a ieşit cu voi în oraş pentru că are nevoie de consolare după o despărţire nici că se mai pune problema!

Nu comite aceste gesturi exagerate de afecţiune în public!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter