5 zodii care își găsesc jumătatea în vara lui 2023

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:40

Oricine speră să-i iasă în cale un partener compatibil, împreună cu care să-și poată petrece viața în armonie și fericire.

Dar găsirea marii iubirii nu este niciodată simplă. Dacă te numeri printre cei care se află, încă, în căutarea sufletului pereche, astrele au vești bune pentru tine. Se anunță o perioadă excepțională din punct de vedere al relațiilor de cuplu și sunt câțiva nativi din zodiac care își vor întâlni marea iubire în această vară.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru prima parte a lunii mai. Nativii din zodiac afectați de eclipsa de lună în Scorpion / Video

Iată care sunt zodiile care vor avea un noroc uluitor pe plan amoros în perioada următoare.

Taur

Nativii din Taur sunt primii care își vor găsi jumătatea în viitorul apropiat. Vara lui 2023 începe cu vești bune pe plan amoros pentru tine. În sfârșit, reușești să-ți faci ordine în suflet, în gânduri și să te lași purtat de val în acest nou capitol al vieții pe care urmează să-l începi. Pentru că nu vei mai fi singur/ă și vei uita complet de ultima despărțire dureroasă prin care ai trecut. Sunt șanse mari să-ți întâlnești jumătatea chiar în vacanță sau în timp ce te afli într-o deplasare în scop profesional.

Citeşte şi: Zodii care se despart în luna mai. 6 nativi care rămân singuri până la începutul verii

Gemeni

Astrele spun că te așteaptă tot ce e mai bun și frumos pe plan sentimental. Este momentul să spui adio căutărilor și aventurilor amoroase, pentru că vei întâlni o persoană cu totul deosebită, care-ți va pune inima pe jar. Vara aceasta va fi una foarte, foarte fierbinte pentru tine din punct de vedere amoros. Te vei îndrăgosti până peste cap și partea proastă este că vei ajunge ținta ironiilor prietenilor, care nu te-au văzut niciodată atât de amorezat/ă de partener/ă. Nu-i lua în seamă și bucură-te de cadoul lui Cupidon. Îl meriți din plin!

Fecioară

Tu te numeri printre norocoșii cărora Universul a decis să le facă o surpriză de proporții și să le scoată în cale o persoană deosebită. Pregătește-te pentru ce e mai frumos pentru că urmează să te îndrăgostești așa cum nu ai mai făcut-o de mult. Un prieten comun îți va face cunoștință cu jumătatea pe care o căutai de atâta timp și mereu în locurile nepotrivite.  

Citeşte şi: Horoscop chinezesc mai 2023. Luna Șarpelui de Foc adâncește conflictele și configurează altele

Balanță

Abia ai ieșit din relație și te arunci într-una nouă? Da, pentru că așa ți-e scris în stele. Era necesar să renunți la fostul/fosta. Și vei înțelege de ce când vei da, în această vară, peste sufletul pereche. Nu uita de lecțiile învățate din relațiile eșuate și intră cu sinceritate în noua poveste de dragoste. Persoana care-ți va cădea cu tronc și care îți va umple inima cu bucurie se află chiar în cercul tău de prieteni. Cum de nu ai observat-o până acum?

Capricorn  

Cupidon te pândea de ceva vreme și, în sfârșit, planul lui de a-ți găsi un iubit/o iubită va fi dus la bun sfârșit. Va fi dragoste la prima vedere pentru nativii din Capricorn, un adevărat spectacol de emoții și fluturi în stomac care se va transforma într-o poveste amoroasă așa cum numai în filme vezi. A dat norocul peste tine, că să mai…

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter