Cupluri celebre care par de vis. Tu care crezi că va rezista?

De Raluca Cristea, pe

Mulţi protagonişti ai lumii de la Hollywood par să formeze cupluri aşa zis perfecte. Dar cât e vis şi cât e realitate, rămâne de văzut…

Ai mai jos 6 cupluri care par sudate dar care au ridicat de-a lungul timpului şi semne de întrebare. Tu care dintre ele crezi că va rezista la testul dragostei şi al timpului?

Tom Cruise şi Katie Holmes

O pereche celebră care s-a lovit de critici încă de la confirmarea oficială a relaţiei şi asta pentru că, atât Katie cât şi Tom aveau nişte filme de promovat exact în perioada anunţului. A urmat apoi perioada cu declaraţii adolescentine ale celor doi, sarcina, naşterea cu dureri conform religiei lui Tom la care Katie a aderat – scientologia, rarele apariţii ca şi familie…

Pe 18 noiembrie 2011 Katie şi Tom Cruise au împlinit 5 ani de la căsătorie. Deşi la Hollywood 5 ani de căsnicie par 20, pentru femeile din România nu e nimic surprinzător. Deci, tu ce crezi? Vor râmîne împreună până la adânci bătrâneţi sau fragila Katie nu va rezista lumii ciudate a lui Tom?

David şi Victoria Beckham

Împreună valorează o avere, singuri valorează mult, mult mai puţin. Şi tot împreună sunt oficial din 1999, când s-au căsătorit. Cu o casă plină de copii şi o viaţă activă în lumina reflectoarelor, cuplul Beckham poate părea perfect. Gurile rele spun că de fapt, cuplul are probleme din cauza unor afecţiuni ale lui David dar şi din cauza anorexiei şi stilului de divă al Victoriei.

Oare pentru ei dragostea va ţine cât timp bliţurile îi vor aştepta la fiecare ieşire din casă sau e mult mai mult decât atât între ei?

Prinţul William şi Kate Middleton

Se cunosc din adolescenţă, i-a dăruit inelul mamei lui şi anul acesta, în aprilie, a avut loc marea nuntă regală care a ţinut cu inima la gură o lume întreagă. Pare că o iubeşte sincer, iar ea adoptă o atitudine elegantă şi uşor supusă, deşi nu îl putem ierta pe Prinţ pentru că nu poartă verigheta. Despre acest lucru afli mai multe din articolul „Gestul bărbaţilor de a nu purta verigheta. Prinţul William este unul dintre ei”.

Oare va reuşi Kate să trăiască cu rigorile vieţii de prinţesă sau va claca la un moment dat aşa cum a făcut şi soacra ei, Lady Diana?

Cupluri celebre care par de vis. Tu care crezi că va rezista?

Află pe pagina următoare poveştile altor trei cupluri celebre!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter