De ce a refuzat Tom Cruise să participe la gala Oscar 2023: „Mai degrabă face ceea ce știe mai bine”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 15:31

Tom Cruise (60 ani) a fost marele absent al galei Oscar 2023. Deși filmul său, Top Gun: Maverick a fost nominalizat la șase categorii, inclusiv la „cel mai bun film”, celebrul actor a ales să nu participe la eveniment.

Cruise ar fi luat această decizie pentru a evita o întâlnire cu fosta lui soție, Nicole Kidman.

Tom Cruise, marele absent al galei Oscar

Deși relația lor s-a încheiat în urmă cu mai bine de 20 de ani, Tom Cruise face tot posibilul pentru a o evita pe fosta lui soție.

Cruise și Kidman s-au despărțit în anul 2001 din cauza refuzului ei de a se alătura Bisericii Scientologice din care actorul face parte.

„Tom nu s-a aflat acolo (n.r. la Oscaruri) pentru că ea a fost acolo și nu a vrut să o întâlnească”, a afirmat o sursă pentru Daily Mail.

Citește și: Cele mai bine îmbrăcate vedete la petrecerile de după gala Oscar 2023. Heidi Klum a avut două ținute spectaculoase

Pe de altă parte, surse apropiate actorului au susținut că absența lui nu a fost „una personală” și a fost vorba doar de dificultăți de programare. Totuși, nu au răspuns într-un mod concret la întrebarea privind prezența lui Nicole Kidman la eveniment.

Tom Cruise și fosta lui soție nu au mai fost prezenți la aceleași evenimente de ani de zile.

Kidman (55 ani), care a pășit pe covorul roșu al premiilor Oscar alături de soțul ei, cântărețul country Keith Urban, a lipsit de la prânzul special al Oscarurilor la care a participat, pe de altă parte, Tom Cruise.

Citește și: Cine este Brendan Fraser, câștigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în 2023. Dramele care i-au marcat viața

Actorul a fost văzut îmbrățișându-l pe Steven Spielberg în timpul prânzului din data de 13 februarie, în timp ce regizorul a fost auzit spunându-i starului că filmul Maverick „a salvat fundul Hollywood-ului” aducând publicul înapoi în cinematografe.

Fosta sa soție, cu care are doi copii, Connor (28 ani) și Isabella (30 ani), a lipsit de la acel eveniment.

A dat Oscarurile pe un iglu

Potrivit The Mirror, Tom Cruise a preferat să petreacă timp într-un iglu de la Cercul Arctic decât să participe la gala premiilor Oscar.

Se pare că Tom știa că filmul său va rata Oscarul așa că a decis „să continue să facă ceea ce face el mai bine”.

Citește și: Donatella Versace, apariție strălucitoare la Oscar 2023. Ținuta cu care a furat privirile, la 67 de ani

O persoană apropiată actorului a spus că starul de la Hollywood a zburat în Svalbard, la aproximativ 1300 kilometri sud de Polul Nord pentru a filma câteva scene pentru cel de al optulea film „Misiune Imposibilă”.

Se pare că lui Tom i s-a alăturat regizorul Chris McQuarrie, după ce a refuzat șansa de a participa la Oscaruri.

Citește și: Lady Gaga, plină de surprize la gala Oscar. Artista a urcat pe scenă nemachiată pentru ca oamenii „să o vadă pe adevărata Gaga” / Video

„Tom știe cum se desfășoară aceste lucruri – mai degrabă face ceea ce știe el mai bine și anume filme uimitoare pe care milioane de oameni vor vrea să le vadă, decât să stea în public apaludând și zâmbind pentru camere. A mai văzut toate lucrurile acestea înainte”, a spus sursa citată.

Filmul „Top Gun: Maverick” a fost nominalizat la șase categorii, însă a plecat acasă cu un singur premiu – cel pentru cea mai bună coloană sonoră.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Tom Cruise și Nicole Kidman

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter