Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata, comentează şi câştigă!

De Diana Sorescu, pe

Ne continuăm rubrica specială şi în 2012! Am selectat pentru voi 4 dive şi ţinutele lor deosebite şi vă provoc să vă alegeţi favorita. Cu un comentariu puteţi câştiga un produs cosmetic de top!

Look-ul săptămânii

Jessica Alba este pur şi simplu fabuloasă la doar câteva luni de la naştere. Rochia neagră Valentino îi subliniază talia incredibil de suplă, iar pielea fină îi alintă silueta. Un 10+ pentru plicul supradimensionat verde mentă, stropit cu ţinte.
Nicole Richie ştie să surprindă de fiecare dată cu ţinute speciale. De data aceasta diva a ales să combine un blazer roze cu tăieturi minimaliste cu o pereche de leggings preţioşi, pantofi nude şi clutch snake skin, galben muştar. Superb!
Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata, comentează şi câştigă!
Shakira a fost superbă în Elveţia la gala FIFA. Cântăreaţa a abordat un look Old Hollywood, iar rochia somptuoasă culoarea rubinului i-a alintat formele. Ondulele sunt alese perfect, la fel clutch-ul box roşu.
Diane Kruger este impecabilă într-o rochie maxi creponată, gri perlat cu inserţii galben solar. Designul creaţiei este deosebit, iar accesorizarea cu clutch şi buze fuchsia este de mare clasă. Ne place mult!
Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata, comentează şi câştigă!
Care divă e preferata ta? Comentează şi câştigă un produs cosmetic surpriză!
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter