Latin Grammy Awards 2011: cele mai spectaculoase rochii

De Diana Sorescu, pe

Într-un cadru somptuos, a avut loc gala premiilor Latin Grammy, iar divele au purtat rochii superbe, strălucitoare. Am selectat pentru voi cele mai spectaculoase 4 apariţii.

Latin Grammy Awards

 
Zoe Saldana a fost ravisantă într-o rochie verde smarald înnobilată cu paiete sclipitoare! Creaţia Elie Saab are un design minimalist, însă „curge” perfect pe trupul filiform al actriţei, punându-i în evidenţă talia şi alungindu-i silueta.
 
Sofia Vergara este spectaculoasă orice ar purta, însă creaţia Reem Acra a metamorfozat-o într-o zeiţă. Rochia argintie stil sirenă, cu fir argintiu şi cristale, i-a complimentat silueta şi a fost perfectă pentru covorul roşu.
 
Chiar dacă, în trecut, a avut unele probleme cu greutate şi imaginea personală, cu siguranţă acum Demi Lovato se simte excelent în pielea ei! A demonstrat-o aseară, când a purtat o creaţie super-sexy, cu decolteu adânc, o rochie culoarea prunei, cu mâneci lungi. Buclele voluptoase şi cerceii candelabru au accesorizat superb look-ul.
 
Shakira a defilat pe covorul într-o rochie amplă, aurie, cu corset bătut cu cristale şi pietre strălucitoare. Cântăreţa a schimbat mai multe rochii pe parcursul galei, şi toate au fost la fel de somptuoase.
 
Îţi plac rochiile divelor?
 
Latin Grammy Awards 2011: cele mai spectaculoase rochii
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter