Ghiceşte vedeta: Al cui e acest băieţel adorabil?

De Unica.ro, pe

Acest băieţel superb în vârstă de şase luni are o mămică frumoasă, talentată şi foarte faimoasă, iar tăticul, sportiv de meserie, este pe măsură.
Micuţul din imagine este Milan Pique Mebarak, fiul Shakirei şi al fotbalistului Gerard Pique. La numai şase luni, băieţelul este faimos, având „la activ” apariţii TV împreună cu mama lui. Aceasta l-a luat cu ea în platoul emisiunii „The Voice” – echivalentul „Vocea României” – unde a artista a făcut parte din juriu.
Aşa cum era de aşteptat, Milan a fost deja şi la stadion pentru a-l susţine pe tatăl lui, iar acum iată că Shakira l-a luat şi la studioul de înregistrări. Cu siguranţă că băieţelul va fi o adevărată vedetă când va creşte, fiind deja obişnuit şi cu camerele video, şi cu mulţimele de pe stadion.
Poze: Se iubesc ca în prima zi! Shakira şi Pique, tandreţe în public
milan pique
Micuţul s-a născut în ianuarie 2013, fiind primul copil al Shakirei şi al lui Gerard Pique. Cei doi s-au cunoscut în 2010 la filmările clipului „Waka, Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an. Fiind printre sportivii vedetă ai clipului, Pique a avut ocazia să o cunoască bine pe Shakira şi cei doi s-au îndrăgostit, anunţând relaţia lor abia peste un an. Shakira şi Pque nu sunt căsătoriţi.
milan pique
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter