Cristina Almășan, criticată pentru că nu își editează pozele: „Mă simt bine cu mine” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 28 aprilie 2023, 11:03

Cristina Almășan, care a decis să se afișeze pe rețelele de socializare așa cum este în realitate, fără filtre sau poze modificate, spune că a fost deseori criticată pentru acest lucru.

Actrița, influenceriță și unul dintre cei mai cunoscuți Tiktokeri din România, Cristina Almășan a ales să nu își modifice fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare, întrucât alege să trăiască în acestă realitate fără filtre.

Cristina Almășan, criticată că nu își editează pozele de pe internet

Actrița se acceptă așa cum este și își încurajează și urmăritorii să facă același lucru. Totuși, Cristina recunoaște că este dificil să se expună naturală, ținând cont de faptul că în mediul online există foarte multe persoane care preferă să arate doar partea frumoasă.

Însă nu se lasă doborâtă, indiferent cât este de criticată pentru alegerea ei de a se păstra naturală și în online.

„O arăt (n.r. realitatea) pentru că eu mă simt bine cu mine. Nu mi-am modificat niciodată pozele, în afară de lumini și contraste, dar niciodată fața, trăsăturile, corpul, deși am fost atacată de foarte multe ori că sunt prea grasă pentru online sau am o grămadă de riduri, dar nu mă interesează”, a declarat Cristina Almășan în emisiunea „Play IT”, potrivit Wowbiz.

Citește și: Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley: „Nu e cumpărat de la magazin” / Video

„E foarte greu să te simți bine cu tine când în jurul tău vezi pe toată lumea care arată bine, are viața perfectă, au un corp perfect, relația perfectă și e foarte greu să te simți bine cu tine când ai celulită, vergeturi, ai niște riduri, bubițe pe față”, a precizat actrița.

„Acum, în online, cei mai mulți creatori de conținut sunt cei cu vârsta de până în 25 de ani. Eu m-am apucat la o vârsta un pic mai înaintată și eram călită, plus că mă cunoșteam eu atât de bine încât nu mă poate afecta părerea cuiva, care nu știe nimic despre mine, dar pe cineva care este ușor imatur sau naiv s-ar putea să-l afecteze hate-ul din lumea online. Am cunoștințe care au suferit din cauza comentariilor, care s-au lăsat de treabă din cauza aceasta”, a povestit Cristina Almășan.

Citește și: Lavinia Petrea, naturală 100%. Vedeta de la Pro TV s-a lăsat filmată fără machiaj: „Am pistrui și pete pigmentare”

Almășan, despre marea greșeală pe care o fac tinerele

Cristina Almășan susține că tinerele din ziua de azi fac o mare greșeală atunci când urmăresc persoane care le pun pe ele într-o lumină proastă.

Citește și: Vloggerița Cristina Almășan a ales să nu-și boteze fetița. De ce a luat această decizie. „Ar fi cam complicat!”

Totodată, Cristina Almășan le încurajează pe acestea să își îndrepte atenția spre persoane care le pot influența într-un mod pozitiv.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Anca Neacșu (A.S.I.A.) de dragul carierei: „Câștigam atât de mulți bani că nu mai știam de noi” / Exclusiv

„Singura problema a lor (n. r. a tinerelor) este că urmăresc persoanele greșite. Dacă tu urmărești pe cineva care te face să te simți prost pentru stilul de viața pe care îl ai, nu e ok, poate nu ar trebui să mai urmărești persoana aia. Dacă îți place stilul de viață pe care îl are x-uleasca, dorește-ți să ajungi și tu așa, dar nu te frustra, gândește-te constant că vei ajunge și tu acolo, dacă îți dorești cu adevărat”, a explicat Cristina Almășan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cristina Almășan

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter