Kim Basinger, de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice. Cum a ajuns să arate fosta soție a lui Alec Baldwin, la 69 de ani

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 17:12

Kim Basinger a șocat cu cea mai recentă a apariție în public, înfățișarea actriței fiind complet schimbată din cauza intervențiilor estetice.

Actrița de la Hollywood, în vârstă de 69 de ani, a fost prezentă la petrerea de baby shower a fiicei pe care o are cu actorul Alec Baldwin, Ireland.

Ireland Baldwin și muzicianul RAC, cunoscut și sub numele de André Allen Anjos, așteaptă primul lor copil anul acesta, anunând vestea cea mare la sfârșitul lui 2022 pe Instagram.

Citeşte şi: Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Kim Basinger s-a prezentat la petrecere îmbrăcată într-un costum gri și o bluză neagră. Ea a fost acolo cu iubitul ei, hair stylist-ul Mitch Stone. Din cauza intervențiilor estetice, chipul celebrei actrițe a ajuns de nerecunoscut.

Vezi în GALERIA FOTO cum a ajuns să arate astăzi Kim Basinger.

Ce e agorafobia, afecțiunea cu care actrița se luptă de ani buni

Anul trecut, actrița a dezvăluit că se luptă cu agorafobia, o afecțiune ce se definește prin teama de a rămâne singur în anumite situații, atât în spații aglomerate, cât și închise, ce determină persoanele afectate să ajungă să trăiască mai mult izolate.

Citeşte şi: Ireland Baldwin, detalii tulburătoare despre viol și avort, după ce avortul a devenit ilegal în SUA

Basinger a povestit că a experimentat pentru prima dată o anxietate copleșitoare când făcea cumpărături la un magazin de produse naturiste dintr-un cartier din California.

 „Coșul meu era aproape plin și am trecut prin ceva copleșitor, ceva ce nu mă mai lăsa să respir. Așa că am lăsat coșul și m-am dus la mașină. Și asta a fost ultima dată când am condus, am făcut o pauză de șase, șapte luni.”  – a povestit ea, citată de CNN.

Actrița a mai spus că ajunsese să nu mai poată părăsi casa și nici să-și mai cheme prieteni la cină.

„Este ca și cum ceva se închide în tine și trebuie să înveți din nou totul. A trebuit să reînvăț să conduc. Dar mulți ani nu am am trecut prin tunelurile din Malibu” – a mai spus actrița din “L.A. Confidential”.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu chipul lui Mickey Rourke. Actorul a ajuns de nerecunoscut la 70 de ani

“Totul îmi provoca panică. De la zgomotul făcut de geamul portierei mașinii, până la incapacitatea de a-mi mai da seama cum se deschide ușa de la mașină” – a adăugat ea, spunând apoi că fizic se simțea epuizată și tremura des.

În cadrul aceluiași interviu în care Kim a făcut dezvăluirile legate de afecțiunea sa, fata actriței și a lui Alec Baldwin a recunoscut și ea că mult timp s-a confruntat cu diverse probleme psihice și a consumat Xanax alcool în exces.

Ea a precizat că nu a mai putut vorbi cu părinții ei timp de un an din cauza problemelor pe care le avea.

„Îmi era atât de rușine de ce devenisem și de cum trăiam! Nă transformasem complet, eram slabă din toate punctele de vedere. Era lipsită de viață!”, a spus ea.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter