Foto: Oau! Uite în ce hal iese fiica lui Johnny Depp pe stradă

De Sandra S., pe

Aflată la vârsta la care multe fetiţe încă visează la rochiţe de prinţesă, Lily Rose, fiica lui Johnny Depp şi a cântăreţei Vanessa Paradis iese la cumpărături cu prietenele, îmbrăcată foarte sumar.
Lily Rose, în vârstă de numai 13 ani, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce merge ape stradă cu prietenele ei. Fiica actorului Johnny Depp a purtat o rochie-maiou albă, decoltată, iar în partea de jos ciorapi nude cu dantela la vedere. În plus, în picioare a încălţat o pereche de ghete butucănoase, negre, cu talpa foarte groasă.
Foto: Oau! Uite în ce hal iese fiica lui Johnny Depp pe stradă
Lilly Rose Depp este primul copil al cuplului Johnny Depp-Vanessa Paradis, naşterea ei fiind urmată, trei ani mai târziu, de cea a frăţiorului John Christopher Depp al III-lea. În 2007, Lily Rose a avut o infecţie gravă cu E.coli, care a ţinut-o în spital vreme de câteva zile. Pentru a mulţumi personalului spitalului care a lucrat excepţional pentru a-i salva viaţa fetei, Johnny Depp a donat un milion de dolari instituţiei şi s-a îmbrăcat în celebrul pirat Jack Sparrow şi a petrecut mai multe ore cu copiii internaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter