Alege cuplul cel mai stilat: Adela şi Radu, Laura şi Smiley

De Diana Sorescu, pe

Odată cu lansarea primelor magazine H&M din România, vedetele autohtone au păşit pe covorul roşu şi şi-au etalat ţinutele, care de care mai chic. Votează-ţi cuplul preferat!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi şi Smiley

Patru tineri frumoşi adoraţi de public, două perechi ce se iubesc şi se completează recirproc. Vorbim despre Adela şi Radu, Laura şi Smiley.

Aceştia au răspuns prezent invitaţiei la marea lansare H&M în România, iar ţinutele pe care le-au abordat au fost în ton cu evenimentul: chic, tonice, pline de personalitate.

Adela a optat pentru o rochie maxi, într-o infailibilă combinaţie alb-negru, o creaţie fluidă, elegantă, din colecţia H&M. Diva a accesorizat rochia cu un inel supradimensionat din plastic, portocaliu, care s-a potrivit de minune cu nuanţa părului, şi încălţări albastru electric.

Radu a mers pe un look foarte masculin, cu geacă neagră din piele, jeans negru şi tricou cu imprimeu.

Şi Laura Cosoi a mizat la eveniment tot pentru o rochie maxi de la H&M. Blonda a ales o creaţie înflorată, în nuanţe de pământ, cu un decolteu generos, dar cu mâneci lungi. Laura a dat o notă luxoasă ţinutei prin colierul masiv, auriu.

Smiley, partenerul ei, a mers pe un look smart casual, compus dintr-o pereche de pantaloni gri asortat unui cardigan cu dungi mov şi negre.

Care cuplu s-a îmbrăcat mai stilat? Cine primeşte votul tău?

Alege cuplul cel mai stilat: Adela şi Radu, Laura şi Smiley

Foto: PR

Indiciul 4: de creme anti-rid

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter