VIDEO! Încearcă şi tu terapia vedetelor! Vezi ce te scapă de celulită!

De Diana Sorescu, pe

Terapia ce combate celulita, adorată de Demi Moore, este acum şi în România! Aparatul minune se numeşte VelaSmooth Pro, iar noi am fost la salonul Elos şi am încercat!

Scapă de celulită cu VelaSmooth

VelaSmooth Pro este soluţia ideală pentru combaterea celulitei, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, conturarea şi tonifierea zonelor afectate de celulită, precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului.
VelaSmooth Pro utilizează tehnologia Elos care a revoluţionat metodele de luptă cu celulita, fiind, la ora actuală, singura soluţie care combină 4 tehnologii diferite: energia optică cu infraroşu, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi forţa mecanică, toate acestea prin intermediul rolelor mecanice.
VIDEO! Încearcă şi tu terapia vedetelor! Vezi ce te scapă de celulită!
Dupa tratamentul cu VelaSmooth Pro, stratul de celulită se reduce în mod vizibil, circumferinţa zonelor tratate scade, pielea rămâne catifelată, întinsă şi capată tonus. Acţiunea tehnologiei Elos asigură o penetrare selectivă a dermului, iar efectele de reducere a celulitei sunt vizibile încă de la prima şedinţă. Se va observa o revigorare generală a organismului datorită unei circulaţii a sângelui îmbunătăţită.
VIDEO! Încearcă şi tu terapia vedetelor! Vezi ce te scapă de celulită!
Numărul şedinţelor de remodelare corporală difera de la un client la altul. În medie, tratamentul durează în jur de 12 şedinţe,însă acest număr variază în funcţie de gradul celulitei şi de rezultatele dorite.

Andreea Mantea şi Dana Săvuica s-au convins deja de efectele minunate VelaSmooth Pro, aşa că am mers şi noi la salon să încercăm! Urmăreşte video de mai jos!
Video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter