Fitness, aerobic sau zumba? Acum nu mai trebuie să alegi

De Diana Zagrean, pe

Vă este greu să vă decideţi între lecţiid e salsa şi zumba aerobic sau kangoo jumps? De acum, nu mai trebue să vă faceţi griji, deoarece o companie a adus în România conceptul de program colectiv.
Fie că este vorba despre fitness, aerobic, piscină, zumba, kangoo, fie că prezintă mai mare interes dansurile, tenisul, fotbalul, pilatesul sau yoga, 7card oferă acces la peste 40 de săli de sport la prețul unui abonament pentru o singură sală.
Fie că ești la birou, acasă sau în oraș ai cel puțin un loc în apropiere în care poți face mișcare în funcție de timpul tău liber. Nu mai depinzi de programul unei singure săli sau de traficul din oraș ca să ajungi la cursul de cycling sau la terenul de tenis.
Programul oferă acces oricând dorești la orice sală de sport din rețea, ori de câte ori îți permite agenda, indiferent unde te afli.
Partenerii afiliați programului acordă reduceri semnificative la serviciile oferite: cursuri de artă, servicii de înfrumuseţare, sesiuni spa, partide de paintball, plimbare cu motodeltaplanul etc.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter