Smiley și Gina Pistol au vorbit pentru prima oară despre numele copilului

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 septembrie 2020, 17:55

Gina Pistol (38 ani) și Smiley (36 ani) au anunțat public că așteaptă primul lor copil. Pentru că, în ultimele săptămâni, au tot apărut zvonuri în presă cum că Gina ar fi însărcinată, cei doi au decis să vorbească deschis despre acest subiect. Smiley și Gina au făcut o înregistrare în care au mărturisit tot ce li s-a întâmplat în ultima vreme – cum au reacționat când Gina a aflat de sarcină și cum se simt în postura de viitori părinți.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Printre altele, a venit vorba și despre numele pe care fetița va primi, iar Gina a spus, în spirit de glumă, că s-a gândit la ‘Regina’.

Citeşte şi: Gina Pistol a făcut primele declarații despre sarcină! „Noi acum înseamnă TREI!”

„Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria (numele de familie al lui Smiley – n.r.)”, a spus Gina, apoi au izbucnit amândoi în râs. „Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Aer și puțin de ‘Gina’ în el”, a completat Gina, apoi l-a întrebat pe Smiley la ce nume s-a gândit el, iar artistul a răspuns fără ezitare: „Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”.

Smiely și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni. Relația dintre ei a devenit și mai închegată în perioada izolării din cauza pandemiei, când au petrecut mai mult timp unul cu celălalt.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter