Smiley, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Gina Pistol

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 septembrie 2020, 16:05

Smiley (36 ani) și Gina Pistol (38 ani) au plecat, de curând, într-o vacanță în Grecia împreună cu bunii lor prieteni Speak și Ștefania. Cei patru au închiriat o vilă de lux numai pentru ei pentru a se destinde și a se distra după bunul plac.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

Chiar dacă e în vacanță, Smiley a rămas la fel de activ pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu tot ceea ce i se întâmplă. Recent, artistul și-a uimit publicul printr-o postare atipică – o declarație de dragoste pentru iubita lui. Este cunoscut faptul că Smiley este genul de bărbat mai timid, care nu-și exprimă sentimentele pentru Gina în public, dar de data aceasta, artistul a decis să-și dea frâu liber trăirilor intense și a scris un mesaj romantic pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Ce mesaj emoționant i-a transmis Gina Pistol lui Smiley de ziua lui de naștere

„A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, este mesajul scris de Smiely în dreptul unei fotografii în care o soarbe din priviri pe Gina.

Smiely și Gina Pistol sunt împreună de câțiva ani buni. Relația dintre ei a devenit și mai puternică pe perioada izolării, când au petrecut mai mult timp unul cu celălalt.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter