Exclusiv. Ce pasiune ascunsă are Gina Pistol. Nimeni nu știa asta despre ea!

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 31 mai 2020, 19:27

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. A apărut, în premieră, pe coperta revistei Unica, în ediția de iunie și a vorbit deschis depre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Smiley.

Printre altele, frumoasa prezentatoare a emisiunilor „Asia Express” și „Chefi la cuțite” a dezvăluit în exclusivitate care este cea mai mare pasiune a sa. Gina adoră să facă fotografii și când nu se află pe platourile de filmare, își umple timpul imortalizând lucrurile frumoase și momentele unice care îi ies în cale.

Citeşte şi: Exclusiv. Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley. Detalii intime din viața celui mai iubit cuplu din România

Îmi place foarte mult fotografia. Când eram mică, am participat la un curs de artă fotografică, am învățat cum se developează un film. Îmi place să mă joc cu lumina și cu umbrele. Cred că din asta poți să faci o construcție extraordinară. Îmi plac fotografiile alb-negru, în special portretele, și iubesc natura. Încerc să o surprind fix așa cum o văd eu”, a dezvăluit Gina.

Vedeta pregătește o surpriză de proporții pentru fanii săi: o expoziție foto.

„Am în minte o idee clară despre o expoziție, pentru că am în arhivă câteva fotografii pe care le-am făcut de-a lungul timpului, fotografii foarte frumoase, care au fost complimentate de fotografi cunoscuți, iar asta mi-a dat încredere în mine. Ideea despre cum vreau să le expun este una care nu a mai fost făcută până acum, dar trebuie să o pregătesc foarte bine, să iasă exact cum o simt”, a mai spus Gina.

Citeşte şi: Exclusiv. Ce a aflat Gina Pistol despre Smiley în izolare

Gina Pistol (38 ani) și Smiley (36) formează, în momentul de față, unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, dar abia  de curând au decis să își facă relația publică.

Unica iunie 2020 o prezintă pe Gina așa cum este ea – un om real, cald, optimist, cu bune și cu rele, care se emoționează ușor, dar care reușește de fiecare dată să atragă simpatia publicului prin firea ei fermecătoare. Citește ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

sursa foto – Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter