Topul penthouse-urilor de lux scoase la vânzare în Capitală. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a te bucura de aceste proprietăți spectaculoase

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 mai 2019, 12:54
Penthouse-urile de lux scoase la vânzare în această perioadă în Capitală ademenesc potențialii cumpărători cu elemente demne de invidiat – de la vederi spectaculoase asupra unora dintre cele mai frumoase parcuri bucureștene, la baruri cu jacuzzi, arhitectură modernă și finisaje de cea mai bună calitate. Toate aceste beneficii vin însă cu prețuri piperate.

Imobiliare.ro vă prezintă, mai jos, topul celor mai scumpe penthouse-uri disponibile în acest moment în București.

1. Penthouse în zona Primăverii – 3,9 milioane de euro

Topul penthouse-urilor de lux scoase la vânzare în Capitală. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a te bucura de aceste proprietăți spectaculoase

Acest penthouse situat în cartierul Primăverii, în apropierea Liceului Jean Monnet, la etajul 4 al unei clădiri noi, este considerat a fi cel mai frumos apartament de vânzare în București grație vederii unice pe care o oferă asupra parcului Bordei. Amenajat cu gust, cu ajutorul unei firme de design interior, apartamentul are 7 camere și o suprafață utilă de 450 de mp.

Norocoșii proprietari vor avea la dispoziție o terasă și o boxă la subsol, dar și trei locuri de parcare în subteran.

Găsești aici mai multe imagini cu cel mai frumos penthouse din București

2. Penthouse în zona Herăstrău – 3,15 milioane de euro

Apartamentul elegant situat într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei are 5 camere și o suprafață utilă de 410 mp. Principalele sale puncte de atracție pot fi considerate living-ul care dispune de o frumoasă vedere spre parcul Herăstrău, terasa interioară spațioasă, situată chiar în mijlocul apartamentului, și zona de bar cu jacuzzi.

Acest penthouse se află la etajul 6 al unui imobil nou aflat pe Șoseaua Nordului, este complet mobilat și dispune de finisaje premium, precum un blat de bucătărie realizat din Corian, un material rar și foarte elegant. Pe lângă toate acestea, baia dormitorului matrimonial cuprinde o saună umedă perfectă pentru câteva momente de relaxare.

Galerie foto – vezi cum arată acest apartament aici

3. Penthouse cu vedere la Lacul Herăstrău – 2,93 milioane de euro

Topul penthouse-urilor de lux scoase la vânzare în Capitală. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a te bucura de aceste proprietăți spectaculoase

Este vorba despre un duplex de lux, situat în apropierea parcului Herăstrău, ce dispune de o suprafață utilă de 340 mp, cu balcon și două terase cu o suprafață de 90 de mp. Acestea pot fi amenajate pentru a fi o oază de relaxare alături de familie sau de prieteni cu jacuzzi, grădină și zonă specială pentru grătar.

Proprietatea este disponibilă imediat, iar viitorii cumpărători vor avea la dispoziție și două locuri de parcare.

Mai multe imagini cu duplexul de lux aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter