Rihanna și-a cumpărat un penthouse cu o sumă imensă: 21 milioane dolari. Imagini din interiorul apartamentului

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 13 aprilie 2023, 14:27

Rihanna și-a cumpărat un penthouse în Los Angeles pe care a dat o sumă uluitoare: 21 milioane de dolari. Impresionantul apartament i-a aparținut, în trecut, actorului Matthew Perry din „Friends”.

Cântăreeața în vârstă de 35 de ani urmează să nască cel de al doilea copil, așa că vrea să se asigure că are suficient spațiu în care să își crească copiii.

Rihanna a cumpărat un penthouse cu 21 milioane dolari

Nu doar că arată spectaculos, dar noua achiziție a Rihannei este și spațioasă. Penthouse-ul are patru dormitoare, șase băi complete și una de serviciu. Acesta a fost inițial scos la vânzare pentru suma de 28 milioane dolari de către un om de afaceri care l-a cumpărat de la Matthew Perry în anul 2021 cu 21.6 milioane dolari.

Apartamentul de lux are aproape 1.000 de metri pătrați și este situat la ultimul etaj al unei clădiri zgârie-nori și a fost nimit „vila din cer” datorită înălțimii la care este situat, notează New York Post.

Fiecare cameră a apartamentului oferă o priveliște care îți taie respirația. Panorama acoperă priveliști ale centrului orașului și spre Oceanul Pacific.

Citește și: Cum arată băiețelul artistei Rihanna. Primele imagini cu fiul cântăreței

Penthouse-ul mai are patru terase, un cinema, o cameră de biliard, o bucătărie imensă dotată cu cele mai performante electrocasnice. În prețul de 21 milioane dolari plătit de Rihanna au intrat și trei locuri de parcare.

În clădire există o piscină, o sală de sport, un centru SPA, un restaurant și o grădină în care toți rezidenții se pot relaxa.

Citește și: Rihanna este din nou însărcinată. Artista a dat vestea la show-ul de la Super Bowl

Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume, având o avere estimată la 1.4 miliarde dolari, potrivit Forbes.

Artista va deveni mamă pentru a doua oară

Rihanna, pe numele ei complet Robyn Rihanna Fenty, este însărcinată pentru a doua oară. Artista mai are un băiat căruia nu i-a dezvăluit numele până în prezent. Micuțul a venit pe lume pe 13 mai 2022.

Citește și: Rihanna a purtat un colier pentru burtă, cu diamante, în valoare 1.8 milioane dolari la Oscar After Party

La doar nouă luni după ce a născut, cântăreața originară din Barbados a anunțat că va deveni din nou mamă. Aceasta și-a uimit fanii în timpul concertului susținut în pauza SuperBowl, când și-a desfăcut bluza și a lăsat la vedere burtica de gravidă.

Citește și: Rihanna, despre provocările maternității: „Toată experiența e sălbatică, năucitoare”

A doua zi, reprezentantul Rihannei a confirmat vestea.

Rihanna formează un cuplu de câțiva ani cu rapperul A$AP Rocky, cel care este și tatăl copiilor ei.

În ultimii ani, Rihanna a lăsat în plan secund muzica, concentrându-se asupra firmei sale de cosmetice și lenjerie intimă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată penthouse-ul cumpărat de artistă în Los Angeles

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter