S-a căsătorit cu alesul inimii ei, dar la două zile după nuntă a avut un șoc. Ce veste a primit femeia

De Oana Dinu, pe
Femeia și iubitul ei au avut parte de o nuntă de vis, dar fericirea lor a fost spulberată într-o clipă de o veste cumplită. La două zile de la eveniment, ea a aflat că suferă de cancer.

Mireasa, care este asistentă pe ambulanță, a aflat la numai 48 de ore de când a spus „DA” în fața ofițerului stării civile că mai are puțin timp de trăit. Bucuria lui Julie Allen și a soțului ei, Ian, s-a destrămat brusc, iar planurile de viitor s-au transformat într-o luptă contracronometru cu moartea, conform mirror.co.uk.

Femeia, originară din Hayle, un oraș în comitatul Cornwall, Marea Britanie, a aflat că suferă de cancer pancreatic neoperabil, după ce, în urma unei dureri de stomac, a mers să-și facă o ecografie. Niciun alt simptom nu i-a dat de bănuit că este grav bolnavă, ba mai mult, ar fi vrut să anuleze controlul pentru că deja se simțea mult mai bine.

„După ecografie, m-au sunat să îmi spună că au găsit o umbră. Nu m-am îngrijorat. Nu credeam că poate fi ceva pentru că mă simțeam atât de bine.”

De-a lungul anilor, datorită serviciului ei, Julie a reușit să ajute sute de oameni, iar acum mulți s-au mobilizat pentru a strânge fondurile necesare tratamentului. Chiar dacă a început chimioterapia, medicii au considerat că o operație ar fi prea riscantă, ținând cont de poziționarea tumorii.

„Primul lucru care mi-a venit în minte când am aflat diagnosticul a fost că nu voi putea să mă bucur de prima aniversare a căsătoriei cu Ian. A fost extrem de greu. M-am gândit că nu o să fiu prin preajmă de Crăciun și nici nu o să prind aniversările nepoților mei. Așa că am fost să cumpăr felicitări pentru mulți ani de acum încolo, în cazul în care eu nu o să mai fiu”, a mărturisit femeia.

Durata de viață estimată pentru un bolnav cu un astfel de diagnostic este de nouă luni.

Citește și: 

Apple și Samsung, amendate cu milioane de euro

Meteo 26 octombrie 2018. Vremea se încălzește din nou

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter