Primul războinic de la „Survivor 2023”. Numele concurentului a fost anunțat, în direct, la PRO TV

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 02 decembrie 2022, 17:14

Primul concurent care va face parte din echipa „Războinicilor”, în următorul sezon „Survivor” de la PRO TV, a fost ales de către public în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Timp de mai bine de o lună, opt concurenți au trăit emoții și au trecut prin probe grele. Cu toții au luptat pentru titlul de „războinic”, însă doar unul va ajunge la „Survivor 2023”.

Andreea Moromete, primul concurent al „Războinicilor”, la Survivor 2023

Andreea Moromete și George Mihalache, alias Burmis au fost cei doi concurenți ajunsi în etapa finală. În urma votului publicului, Andreea Moromete a fost aleasă să plece în Dominicană, acolo unde se va filma competiția de la PRO TV.

„Vă mulțumesc din tot sufletul pentru că mi-ați oferit șansa asta și că aveți încredere în mine”, au fost primele cuvinte ale Andreei, după aflarea rezultatelor.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Într-o ediție anterioară a emisiunii „La Măruță”, Andreea Moromote spunea că dacă nu va fi să ajungă la Survivor, este recunoscătoare pentru toată experiența pe care a trăit-o.

„Eu am trăit traseul la maxim. Experiența asta îmi aduce împlinire sufletească, eu n-am simțit sentimentul ăsta până acum. De asta am și tras foarte tare, chiar dacă n-am avut suficientă forță acolo în brațe, dar asta se poate rezolva. În schimb, eu îmi doresc din tot sufletul pentru că, în sfârșit, fac ce-mi place și îmi trăiesc visul”, a spus Andreea Moromete, cu lacrimi în ochi, la Pro TV.

Primul războinic de la "Survivor 2023". Numele concurentului a fost anunțat, în direct, la PRO TV
Andreea Moromete, Survivor 2023

Andreea a absolvit Academia de Poliție, însă afirmă că nu s-a regăsit în această meserie. Concurenta spune că mediul a fost unul toxic pentru ea, așa că a decis să se retragă din sistem. În prezent este creator de conținut, traducător și antrenor personal

„Am 23 de ani. Recent am absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza de aici, din București, dar, din păcate, nu m-am regăsit deloc în meseria asta. A fost un mediu super toxic pentru mine. Acum sunt creator de conținut, sunt și traducător și antrenor personal. Fac mai multe. Adică, mă plictisesc foarte repede. Viața e prea scurtă ca să mai accept ceva ce nu-mi place”, a povestit Andreea Moromete.

PRO TV pregătește un nou sezon al emisiunii Survivor

Burmis a fost unul dintre cei mai siguri concurenți la titlul de primul Războinic de la Survivor România 2023. De la început, s-a prezentat cu o bandană asemănătoare specifică echipei albastre și deja și-a pus în minte ce vrea să facă cu marele premiu.

„Am 20 de ani. Sunt atent la detalii. Sunt student și am fost campion la dans sportiv, la Judo. Fac sală de performanță, am slăbit 20 de kilograme”, a dezvăluit tânărul care spune că de mai mult timp se antrenează pentru Survivor România.

Primul războinic de la "Survivor 2023". Numele concurentului a fost anunțat, în direct, la PRO TV
Burmis, concurent Survivor 2023

Citește și: Alex Delea a câștigat Survivor România 2022

Sursă foto: Instagram / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter