Unde petreci de Sfântul Ion în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Aproape 2 milioane de români îşi serbează onomastica de Sfântul Ion (7 ianuarie), unul dintre cele mai populare nume româneşti, prin urmare şi ziua cu cei mai mulţi sărbătoriţi din an.
Fiind ziua cu cei mai mulţi sărbătoriţi din România este imposibil să nu primeşti şi tu măcar o invitaţie la petrecere,cu atât mai mult cu cât majoritatea cluburilor din oraş îi invită pe Ionel şi Ionela cu oferte, discounturi şi alte surprize speciale.

Cu intrare liberă, băutură gratis, şampanie din partea casei şi concerte deosebite dedicate sărbătoriţilor, cluburile din oraş  îşi aşteaptă invitaţii începând de astăzi la petreceri tematice de Sfântul Ion.

Iată unde te vei distra în acest weekend, la petrecerea de Sfântul Ion.

Astă seară, pregătăşte-te pentru petrecerea incendiară din Club Wings. Toţi cei cu numele de Ion şi Ioana care aderă la petrecerea „Johns Just Wanna Have Fun!” vor primi câte un metru de tequila. Intrarea este liberă, iar distracţia din strada Mihai Eminescu (nr. 127) începe de la ora 21:00.

„Ionel, Ionelule hai să bem băiatule!” este mesajul de întâmpinare a clubului Barocco Bar, care a organizat o petrecere specială cu această ocazie – „Sf. Ion Party & AfterHours Reloaded”. Orice sărbătorit care poartă numele de de Ion sau Ioana, şi alte derivate, care va rezerva o masă pentru invitaţii săi primeşte din partea casei o sticlă de şampamie. Petrecerea începe de la sâmbătă de la 22:00.

În Expirat & Other Side, Sfântul Ion este sărbătorit la puterea a doua, aproape tot weekend-ul, la petrecerea lor „Double Ion Weekend”. Atât vineri, cât şi sâmbătăt, clubul îi aşteaptă cu precădere pe cei ce îşi serbează onomastica de Sfântul Ioan la evenimentele speciale organizate şi să petreacă până în zori.

Nu ajunge mai târziu de ora 20:00, când începe distracţia. 

De asemenea, şi clubul Barletto (Strada Oţelului 30) va fi generos cu Ionel şi Ioana. Sâmbătă seară, sărbătoriţii vor primi din partea casei băutura gratuită până la ora 24:00.

În Fire Club are loc petrecerea „Party On Fire” sâmbătă. Începând cu 21.00, orice sărbătorit de Sfântul Ion vor primi din partea casei un long drink.

Tot sâmbătă noapte, Gina Pistol şi Andreea Mantea promit să facă senzaţie în club Dumars, când vor fi gazdele petrecerii de Sfântul Ion.

Dacă preferi un concert, Coyote Cafee îi are invitaţi sâmbătă pe cei din trupa Bluemotors, începând cu ora 23.00.

Clubul Malibu (Şoseaua Mihai Bravu 32) dă tonul petrecerilor de Sfântul Ion, aşa că nu rata petrecerea de astă seară. De la ora 22:00 la Sfântul Ioan Party by SalsaGalaxy te vei bucura de prima petrecere a anului, întreţinută de DJ LiviuX şi DJ Raz. Intrarea este gratuită pentru cei care poartă numele Sfântului.

Nu uita actul de identitate dacă te numeri printre sărbătoriţii de Sfântul Ion.

Mesaje şi felicitări de Sfântul Ion

În cazul în care ai o cunoştinţă printre toţi cei 1.442.563 de bărbaţi şi 545.458 de femei ce poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul (7 Ianuarie), iată câte exemple de mesaje pe care să i le trimiţi.

– Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământeasca, ce doreşti să se împlinească!
– Ziua numelui să-ţi fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!

– Hai noroc şi voie bună,/ Să petrecem împreună/, C-astăzi este o zi mare/, Şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

– Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă! La mulţi ani!

– La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi doresc să ţi se îndeplinească dorinţele din noul an!

– Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi multă sănătate!

Boboteaza şi Sfântul Ioan încheie sărbătorile naşterii lui Hristos.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter