Natalia Duminică a părăsit Survivor România

De Unica.ro, pe

Au trecut mai bine de două luni de când a început show-ul Survivor România, în care cuvinte precum provocare, limite și bariere de depășit se află la ordinea zilei. Două triburi au decis să lase tot ce îi leagă de realitatea cotidiană și să descopere cât pot rezista în experiența Survivor!

Cu fiecare săptămână petrecută în competiția Survivor România, concurenții au demonstrat că devin tot mai puternici și au oferit un show de neratat de către cei de acasă. Ca de fiecare dată, emisiunea a fost lider absolut de audiență, telespectatorii savurând fiecare minut!

Proba de aseară a început cu aflarea mizei care a adus multe zâmbete în rândul jucătorilor. Cei care câștigau aveau ocazia de a primi mesaje de la prieteni! Pentru a șasea oară la rând, Războinicii au reușit să se impună în fața Faimoșilor și să afle vești de acasă.

Citește și: Ce trebuie să facă românii din diasporă în cazul începerii războiului în România

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Recomandările lui Raed Arafat în caz de dezastru. Ce trebuie să avem în casă

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Natalia Duminică a părăsit Survivor România

Seara s-a încheiat cu un Consiliu de Eliminare dificil pentru echipa Faimoșilor! Aflați deja în inferioritate numerică, aceștia s-au văzut nevoiți să mai pierdă pe cineva. În urma voturilor celor de acasă, Natalia a părăsit competiția.

Cred că e logic pentru că simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș simți că țin echipa pe loc. Nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu, să nu-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, vreau să câștigați. Treziți-vă, enervați-vă. Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții. Vă rog, din suflet, fiți tari!, a declarat concurenta înainte de a pleca.

Show-ul merge mai departe. Duminică, de la ora 20:00, echipele o iau de la capăt. Noi strategii, momente de cumpănă și alianțe care să îi ajute în câștigarea probelor.

Așa că, nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, noi ediții senzaționale ale celui mai puternic sezon Survivor România. Până atunci, puteți revedea momentele favorite pe VOYO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter