Locuri de plajă în apropiere de București. Ce e nou în 2017

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Miercuri, 13 iulie 2022, 17:26

 Vremea caniculară te îmbie să mergi la plajă și la bălăceală? Dacă nu poți pleca weekend de weekend la mare și nici nu ai casă la curte și piscină, iată ce locuri de plajă în apropiere de București există și ce oferă nou în sezonul de vară 2017.

 Costum de baie – checked! Prosop și loțiune cu FPS – checked! Pălărie și ochelari de soare – checked! Ești gata de mers la plajă, dar nu știi unde să te duci… Vechile ștranduri ale capitalei nu prea te atrag, iar piscinele private ți se par prea exclusiviste… Există totuși locuri de plajă și de distracție în apă care vor fi pe placul multora dintre cei care stau în București și în împrejurimi. Iată trei dintre ele, dintre care unul este proaspăt inaugurat!

Therme și cea mai mare plajă urbană din Europa

Plaja Sands of ThermeFiecare vară la Therme București aduce extinderi și elemente. La câteva minute de oraș, vizitatorii centrului se pot bucura de un “litoral” compus din 30.000 de metri pătrați de plajă, precum și alte atracții ce recreează atmosfera vacanței de vară: piscină tropicală, 1 500 de șezlonguri pe nisip, peste 600 de palmieri, 40 de măslini, terenuri de fotbal și volei și un Concept Beach Club. Toate acestea se adaugă numeroaselor piscine interioare, zone de agrement și de relaxare deja existente. În plus, la Therme se ajunge ușor, deoarece există un autobuz dedicat acestei destinații, care este și gratuit.

Lecții de surf și de înot la Divertiland Waterpark

Divertiland Water ParkNumărul impresionant de facilități al waterparkului din vestul Bucureștiului îl transformă în locul ideal de distracție de vară pentru toată familia. Există zone dedicate celor mici, cu piscine și tobogane făcute special pentru vârstele și înălțimile lor, dar și o zonă cu tobogane înalte, unde distracția vine cu o doză bună de adrenalină. Tot la Divertiland există o piscină cu valuri, iar centrul parcului aduce alte două distracții – Lazy River, unic în România, și Splash Attack, o fortăreață simpatică, favorita copiilor. Cea mai nouă zonă a parcului acvatic este Super Paradise, care pune la dispoziție o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii și două restaurante. Pentru doritori, există și instructori profesioniști, care oferă contra cost lecții de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot si chiar padboll.

Relaxare pe malul lacului, la Buftea Lake Resort

Buftea Lake Resort vedere aerianaCea mai nouă zonă de distracție outdoor din împrejurimile Bucureștiului este situată chiar pe malul lacului Buftea, vizavi de Studiourile MediaPro, în apropierea Palatului Știrbei. În zona de agrement de 30 000 mp, peisajul natural este completat de facilități care oferă posibilitatea organizării unei palete variate de evenimente – de la nunți și botezuri, până la aniversări de companie și team-building sau târguri și concerte. Pe lângă zona de evenimente, Buftea Lake Resort are numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber: un teren de sport multifuncțional și unul de volei pe nisip, o galerie de tir cu arcul, un perete de escaladă și facilități de paintball. Vizitatorii care doresc să rămână mai multe zile în complex pot opta pentru cazare în bungalouri. Bineînțeles, există și o piscină generoasă și numeroase locuri de plajă pe șezlonguri pentru cei dornici de distracție estivală. Locația este deschisă la începutul lunii iunie 2017, dar nu multă lume a aflat de ea deocamdată, așa că e locul perfect pentru un weekend relaxat.

Vezi și care sunt cele mai bune locuri de pescuit langa Bucuresti

Foto: Shutterstock, PR

Citește și despre:

Top 5 piscine în locuri incredibile

Ce se află în geanta de plajă a bloggerilor de beauty

Vezi şi Top 10 piscine din București în 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter