„Kings On Ice” – regii gheţii ajung în România

De Nicoleta Galeteanu, pe

Un show uluitor de patinaj atistic susţinut de cei mai mari patinatori mondiali ai momentului şi o demonstraţie magnifică cu celebrul Stradivarius fac din „Kings On Ice” un spectacol pe gheaţă absolut captivant, pe care nu ar trebui să îl ratezi în 2012.
Faimoşii patinatori şi campioni internaţionali Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel şi Brian Joubert revin în România în aprilie anul viitor, într-un spectacol extraordinar pe gheaţa patinoarului „Mihai Flamaropol” din Bucureşti.

Alături de renumiţii patinatori, amatorii patinajului artistic îl vr putea vedea într-un număr de senzaţie şi pe multiplul campion francez Brian Joubert, precum şi alţi numeroaşi artişti pe gheaţă din concursurile internaţionale, pe care i-am văzut până acum doar în transmisiunile TVR 1.

Show-ul „Kings On Ice” de la Bucureşti este porgramat pe 7 aprilie, la patinoarul „Mihai Flamaropol”, potrivit organizatorilor Amphitrion, biletele urmând să fie puse în vânzare în curând.

„Kings On Ice” a susţinut spectacole în 2007, 2008 şi 2010 la Bucureşti, unul mai frums decât altul, cu fiecare nouă reprezentaţie.

Mai jos poţi urmări o reprezentaţie a „Kings on Ice” din Praga, performată de Stéphane Lambiel, Evgeni Plushenko, Michal Březina şi Florent Amodio.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter