Festivaluri şi petreceri de weekend în Bucureşti şi în ţară

De Nicoleta Galeteanu, pe

Distracţia a început deja pe Platoul Padina din Bucegi, iar la The Mission cei mai în vogă DJ ai lumii care vor face valuri la Năvodari în acest weekend. Şi în Bucureşti…
… ai parte de distracţii şi bună dispoziţie! Află mai jos din ce colţuri ale ţării răsună distracţia în primul weekend din august.

Padina Fest 2011 – Padina

Vreme de 5 zile, Platoul Padina din Munţii Bucegi va fi centrul muzicii rock şi folk, al aventurii şi sporturilor de munte, al filmelor şi distracţiei absolute.

Şuie Paparude, Emeric Imre, Viţa de Vie, Stillborn sau Paradox şi Robin and the Backstabbers vor fi responsabilii pentru buna ta dispoziţie. Iar dacă vrei să îmbini relaxarea şi mişcarea în aer liber, înscrie-te şi tu la maratonul de biciclete.

Mai poţi asista la cursuri de fotografie, proiecţii de la TIFF şi te poţi distra negreşit la petrecerile organizate aici. Accesul la festival este liber şi gratuit.

The Mission DanceWeekend 2011 – Năvodari

Cea de-a patra ediţie a festivalului The Mission Dance Weekend aduce, şi în acest an, la Hanul Piraţilor cei mai versaţi DJ ai momentului. Moby, Paul van Dyk, Dubfire sau Above & Beyond promit fanilor genului două zile vibrante şi distracţie efervescentă până în zori, cu cele mai bune reprezentaţii electro.
Preţul unui bilet este de 50, 80 sau 100 de lei pe zi. Vezi aici care sunt festivalurile lunii august în România.

Festivalul berii în Bucureşti

În Bucureşti, amatorii de băutură din hamei au parte de un festival răcoritor, exact pe gustul lor. La Curtea berarilor din Strada Şelari (numărul 9-11, în Curtea Sticlarilor) ai parte de cea mai bună bere, căci aici se reuneşte toată spuma producătorilor din industrie.

Proiecţii de film documentar, spoturi publicitare, expoziţii de fotografie şi comics-uri sunt doar câteva din lucrurile interesante cu care te vei delecta în timp ce savurezi o bere bună.

În caz că îţi faci drum pe Şelari, „The Beer Community” are şi câteva reguli pe care, spre binele tău, ar fi bine să le respecţi: comandă berea la bar, căci ospătarii vor fi foarte ocupaţi, şi nu spune „vreau şi eu (doar) o bere”. Intrarea este liberă, iar dacă dispui de un kilt scoţian, te poţi costuma nestânjenit.

Spectacol de cabaret

Chiar dacă actorii sunt în vacanţă, am găsit pentru doritorii de teatru un spectacol nocturn de cabaret.  

Old City, din Lipscani Beer Garden, te invită la Burlesque Cabaret astăzi, de la ora 23,00, un spectacol de Cabaret cu influenţe Neo-Burlesque. Noaptea va continua apoi cu o petrecere gălăgioasă până în zori.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter