Kim Kardashian, criticată după ce a purtat o rochie Balenciaga pe covorul roșu: „Ne-am săturat de acest aspect, schimbă-l!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 18:01

Kim Kardashian a fost criticată pe rețelele de socializare, după ce fanii nu au fost nemulțumiți deloc de ținuta din ultima sa apariție.

Kardashian, în vârstă de 42 de ani, a postat câteva fotografii cu ea îmbrăcată într-o ținută neagră cu aspect de piele, ținută pe care a adoptat-o pentru a participa la Gala LACMA care a avut loc la Los Angeles.

Rochia Balenciaga cu care Kim Kardashian nu a impresionat

Pentru evenimentul de pe covorul roșu al evenimentului, vedeta, mamă a patru copii, a purtat o rochie din piele, strânsă, cu gât înalt, pe care a combinat-o cu cizme asortate și mănuși de aceeași culoare. Kim s-a coafat simplu și a folosit un machiaj subtil în tonuri de nud pentru a-și completa aspectul glam, scrie Daily Star.

În suita de fotografii de pe Instagram, vedeta a oferit credit și designerului ei, scriind „Balenciaga Couture pentru LACMA (n.r evenimentul)”.

„Ne-am săturat de acest aspect, schimbă-l! Același lucru vechi, constant, este plictisitor”

În ciuda faptului că a primit câteva complimente, mulți fani nu au fost impresionați și au accesat secțiunea de comentarii pentru a-i critica ținuta. „Ne-am săturat de acest aspect, schimbă-l! Același lucru vechi, constant, este plictisitor”, a spus un utilizator, în timp ce un altul a comentat „Mi-e dor de vechea Kim. Acum e mereu la fel”.

Alți fani au lăudat-o pe fashionista și i-au lăudat ținuta pentru covorul roșu. „Sunt îndrăgostit de tine. Regina absolută”.

Vedetei i s-au alăturat pe covorul roșu și alți colegi de la Hollywood, printre care Leonardo Di Caprio, Olivia Wilde, Billie Eilish sau Salma Hayek.

Kim Kardashian, într-o nouă ținută Balenciaga, la câteva zile după ce a fost criticată de fani

La doar câteva zile distanță după ce fanii au criticat-o pentru ținuta pe care a purtat-o pe covorul roșu, Kim Kardashian a apărut îmbrăcată, la la Gala Baby2Baby din West Hollywood, într-o altă ținută semnată Balenciaga.

Vedeta a purtat o rochie roz pastel cu funde și noduri, asortând ținuta cu o mini geantă de aceeași nuanță. Pentru glam, ea a păstrat totul simplu, cu unghii asortate în nuanțe de roz și și-a completat look-ul folosind un creion de buze în stil retro.

Cu toate acestea, Kim Kardashian nu a fost singurul membru al familiei ei care a participat la eveniment. Pe tot parcursul serii, Kim s-a pozat cu sora ei Kylie Jenner, care s-a îmbrăcat într-o rochie neagră transparentă

Kimberly Noel Kardashian este un antreprenor, fotomodel și vedetă de televiziune din Statele Unite. Kardashian a fost implicată într-o relație cu mai mulți bărbați celebri, printre care Nick Lachey, Ray J, Ben Roethlisberger, Nick Cannon și Damon Thomas. Ea a divorțat de producătorul Damon Thomas în anul 2004 și este fondatoarea DASH, un magazin de modă din Calabasas, California.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter