Evenimente de weekend în Bucureşti

De Erika Chivu, pe

De vineri până duminică te aşteaptă premiere la cinema, piese de teatru, concerte şi multe petreceri pentru toate gusturile. Tu cum îţi vei petrece weekend-ul?

Concerte de weekend în Bucureşti

Dacă vrei să-ţi petreci weekendul ascuntând muzica preferată împreună cu prietenii, ai de ales între mai multe concerte. Vineri, poţi să-i asculţi pe cei de la Nightlosers în Clubul Ţăranului, cu 25 de lei. Sâmbătă, poţi să-i vezi din nou în Yellow Club sau poţi să mergi la Za Funk Fest în Passage Club, unde vei asculta mai mulţi artişti, într-un concert cu parfum de jazz, funk şi retro. Dacă nu ajungi sâmbătă, nu-ţi face griji, Za Funk Fest continuă până duminică, iar intrarea costă 20 de lei pe seară.

Spectacole în acest weekend

Pentru o porţie bună de râs, mergi în Club Prometheus, unde te aşteaptă Aristocraţii cu un spectacol de stand up comedy. Fii acolo la ora 20:00, gata de distracţie.
Dacă te simţi mai serioasă, sâmbătă mergi la o piesă de teatru. Ai de ales între „Marchizul de Sade” la Odeon şi „Crima din strada Lourcine”, la Teatrul Evreiesc de Stat. Tot la teatrul Evreiesc de Stat poţi să vezi duminică “Azilul amanţilor”, o comedie trăsnită cu Mihai Ciucă şi Viorica Bantaş.

Petreceri pentru toate gusturile în Bucureşti

Eşti pusă pe distracţie? Atunci trebuie să mergi la o petrecere în club. Vineri ai karaoke la Hard Rock Cafe şi petrecere italiană la UNA.
Sâmbătă seară, ca de obicei, ai de unde alege. La Old City-Franceză ai karaoke pentru toate gusturile, la Sash Cocktail Bar te aşteaptă o seară disco, iar Barocco Club organizează o petrecere inedită, cu influenţe western – sombreros, pălării de cowboy, mustăţi, trabucuri.
Dacă nu vrei să ratezi finala campionatului de fotbal american, Super Bowl, poţi vedea meciul şi tot spectacolul prilejuit de el la letters Bar, duminică. Însă va trebui să fii odihnită, meciul începe la ira 1:00.

Premiere în acest weekend la cinema

Pentru o seară liniştită, mergi la cinema pentru a vedea un film nou nouţ.  Vineri are premiera “The Descendants/Descendenţii”, cu George Clooney, filmul care a câştigat un Glob de Aur anul acesta.
Tot de vineri poţi vedea Haywire: Cursa pentru supravietuire, cu Channing Tatum, Ewan McGregor şi Michael Douglas, un thriller plin de acţiune.
O altă noutate în acest weekend este “Tinker, Tailor, Soldier, Spy/Un spion care ştia prea multe”, un film care i-ar putea aduce Oscarul pentru rol principal lui Gary Oldman.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter